LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: Τράκαρε με το αυτοκίνητο του Δημήτρη Αλεξάνδρου – Το πρώτο μήνυμα στα social media της

Lifenews

Δες το βίντεο

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους το λόγο που χάθηκε για αρκετές ώρες από το Instagram, το μεσημέρι της Τετάρτης, 26 Απριλίου.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας αποκάλυψε πως έζησε μία μικρή περιπέτεια στο κέντρο της Αθήνας, όταν το αμάξι που οδηγούσε, έπεσε πάνω σε ένα άλλο. Μάλιστα το αυτοκίνητο που οδηγούσε είναι του αγαπημένου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, με εκείνη να το αποκάλυψε στο βίντεο που δημοσίευσε, ζητώντας του μάλιστα «συγνώμη».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τελευταίο story πριν από έξι ώρες. Καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Σήμερα δεν είχα γυμναστήριο, αλλά φουλ δουλειές και ραντεβού από το πρωί στο Κολωνάκι.

Τα έκανα σαλάτα, πήγα να μπω σε ένα πάρκινγκ, πήρα μαζί κι ένα άλλο αμάξι. Δεν έγινε τίποτα σοβαρό, ίσα ίσα να τρέχουμε με ασφαλιστικές και τέτοια. Όλα καλά, ο Δημήτρης δεν με έβρισε. Όλως παραδόξως ούτε ο άνθρωπος με το άλλο αμάξι δεν με έβρισε. Δεν ξέρω… Σούπερ, όλα καλά. Τα λύσαμε! Απλά αυτό».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS