LIFESTYLE

Eurovision 2023: Ο Victor Vernicos τραγουδά ABBA λίγο πριν αναχωρήσει για Λίβερπουλ - Δείτε βίντεο

Lifenews

Ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό, ερμήνευσε το «Winner Takes It All»

Σε λίγο καιρό η ελληνική αποστολή της Eurovision 2023 αναχωρεί για το Λίβερπουλ, με τον Victor Vernicos και το «What They Say» να διεκδικούν μία θέση στον τελικό.

Ο 16χρονος τραγουδιστής, ο νεότερος εκπρόσωπος που έστειλε ποτέ η Ελλάδα στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, δείχνει καθημερινά τις φωνητικές του ικανότητες, μέσα από διάφορα βίντεο που αναρτά στα social media.

Πρόσφατα, τραγούδησε μία δική του εκδοχή από το «Winner Takes It All» του θρυλικού συγκροτήματος, ABBA. Το κλιπ με την ερμηνεία του, αναρτήθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της «Eurovision ERT».

Δείτε το βίντεο

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eurovision ERT (@eurovisionert)

Ποιος θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας;

Όσο πλησιάζει η μεγάλη μουσική βραδιά, νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα. Το πρωί της Πέμπτης 20 Απριλίου, αποκαλύφθηκε το όνομα του ανθρώπου που θα ανακοινώσει τη βαθμολογία της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το «Breakfast@Star» αυτός θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου είχαν επιμεληθεί τον σχολιασμό διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του Star o Φώτης Σεργουλόπουλος θα αναλάβει να ανακοινώσει εκ μέρους της χώρας μας το 12αρι που θα δώσει η Ελλάδα.

READ MORE

LATEST NEWS