PEOPLE

Eurovision 2023: Καλλιτέχνες έκπληξη θα εμφανιστούν στο μεγάλο τελικό (Φώτος)

Lifenews

Παλιοί γνώριμοι του διαγωνισμού θα εμφανιστούν στη σκηνή

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται οι χώρες που θα λάβουν μέρος στη φετινή Eurovision στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, που θα διεξαχθεί στις 9 και 11 Μαΐου, ενώ από εκεί θα προκριθούν 20 χώρες, οι οποίες θα τραγουδήσουν στον τελικό της 13ης Μαΐου.

Η Κύπρος με τον Andrew Lambrou συμμετέχει στον 2ο ημιτελικό, όπως επίσης και ο Βίκτωρ Βερνίκος που διεκδικούν μια θέση στο μεγάλο τελικό.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Κύπρος έχει συνεχώς ανοδική πορεία, με τα στοιχήματα να τη θέλουν στην 3η θέση του ημιτελικού.

Όσο αφορά τον τελικό, εκεί η παραγωγή ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα στο διάλειμμα μεταξύ των εμφανίσεων των διαγωνιζομένων, θα κάνει την εμφάνιση της η Rita Ora, η οποία θα ερμηνεύσει ένα medley από τις πιο διάσημες επιτυχίες της και θα παρουσιάσει ένα νέο τραγούδι στο κοινό της Eurovision.

Τέλος, στο τελικό, αναμένεται να δούμε αξέχαστους τραγουδιστές που έχουν περάσει από την μουσική σκηνή, ανάμεσά τους και παλιούς νικητές της διοργάνωσης, όπως o Verka Serduchka, η Netta, και ο Mahmood.

READ MORE

LATEST NEWS