HOLLYWOOD NEWS

Kylie Jenner: Γοητευτικός ηθοποιός ο νέος της σύντροφος – Δες πως έγινε γνωστή η σχέση τους

Lifenews

Νέος έρωτας στο Hollywood

Καινούργια σελίδα στην προσωπική της ζωή γύρισε η Kylie Jenner μετά τον χωρισμό της με τον Travis Scott, που μαζί απέκτησαν και δύο παιδιά.

Η γνωστή επιχειρηματίας και πιο πλούσια κόρη της οικογένειας Kardashian, φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 27χρονου ηθοποιού, Timothée Chalamet.

Μάλιστα το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, το αυτοκίνητο της διάσημης τηλεπερσόνας και επιχειρηματία εθεάθη έξω από την έπαυλη του ηθοποιού στο Μπέβερλι Χιλς.

Το ΤΜΖ μάλιστα, κατάφερε να εξασφαλίσει φωτογραφίες, με το όχημα παρκαρισμένο σε κοινή θέα, έξω από την κατοικία του ηθοποιού.

Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησε πριν αρκετές ημέρες, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα μέχρι στιγμής.

Ο δημοφιλής λογαριασμός «Deuxmoi» στο Instagram, ο οποίος συχνά δημοσιεύει αποκλειστικές ειδήσεις σχετικά με επώνυμα πρόσωπα, ισχυρίστηκε ότι πολλές πηγές του επιβεβαίωσαν ότι η Kylie Jenner βγαίνει αυτό το διάστημα με τον ηθοποιό.

Σε stories που ανάρτησε ο εν λόγω λογαριασμός, αναφέρει πως το φημολογούμενο ζευγάρι βγαίνει από τον Ιανουάριο, μετά την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

READ MORE

LATEST NEWS