PEOPLE

Ο «Ιούδας» από τον Ιησού της Ναζαρέτ, στο «Game of Thrones» (Βίντεο)

Lifenews

Ο Ίαν ΜακΣέιν έχει μια λαμπρή καριέρα στην υποκριτική

Από τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι μεγάλες παραγωγές που γυρίστηκαν αφιερωμένες στη ζωή του Ιησού Χριστού, με εκείνη του «Ιησού από τη Ναζαρέτ», να μονοπωλεί το ενδιαφέρον 46 χρόνια μετά!

Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» θεωρείται πλέον κλασική σειρά που έχει γίνει η αγαπημένη μας πασχαλινή συνήθεια καθώς προβάλλεται κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες.

Με τις ερμηνείες τους έχουν ξεχωρίσει από τη μίνι σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι, οι Ρόμπερτ Πάουελ, Ολίβια Χάσεϊ αλλά και ο Γιώργος Βογιατζής, ενώ και άλλοι ηθοποιοί είδαν την καριέρα τους στην υποκριτική να εκτοξεύεται.

Ανάμεσα τους και ο Ίαν ΜακΣέιν που υποδύθηκε τον Ιούδα στην πετυχημένη σειρά και πριν μερικά χρόνια πρωταγωνίστησε στο «Game of Thrones».

Ο Βρετανός ηθοποιός ο οποίος ενσάρκωσε τον Ιούδα έχει μείνει στη μνήμη μας λόγω των σκληρών χαρακτηριστικών του προσώπου του, ήταν τότε 34 ετών, ενώ πλέον στα 80 του, συνεχίζει να δουλεύει επαγγελματικά ως ηθοποιός.

Ο ηθοποιός έκανε ένα μικρό πέρασμα από την επική σειρά «Game Of Thrones» αλλά οι φαν της σειράς τον θυμούνται ως τον θρήσκο Brother Ray, που συνάντησε τον Sandor Clegane (aka The Hound) και του έδωσε μαθήματα ζωής. Το τέλος του χαρακτήρα, ωστόσο, ήταν τραγικό, καθώς τον κρέμασε η «Brotherhood Without Banners».

Βίντεο:

Ακόμη, ο Ίαν ΜακΣέιν έχει ενσαρκώσει τον Μαυρογένη στους Πειρατές της Καραϊβικής ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στο John Wick saga και στις σειρές «Οι στυλοβάτες της Γης» και «American Gods».

READ MORE

LATEST NEWS