LIFESTYLE

Andrew Lambrou: Άνοιξε φύλλο και έφτιαξε φλαούνες και πασκιές λίγο πριν την Eurovision (Βίντεο)

Lifenews

Μαζί με την οικογένεια του

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο Andrew Lambrou ένα μήνα πριν τον μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Liverpool της Αγγλίας τον Μάιο.

Ο Κύπριος τραγουδιστής που ζει μόνιμα στην Αυστραλία με την οικογένεια του, άφησε για λίγο τις πρόβες για το τραγούδι «Break a Broken Heart» και τήρησε για ακόμη μια χρονιά τα πασχαλινά έθιμα.

Συγκεκριμένα βοήθησε την οικογένεια του να φτιάξουν φλαούνες και πασκιές, όπως είδαμε μέσα από την ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Να σε θυμίσουμε πως η καταγωγή του 24χρονου τραγουδιστή είναι από την Πέγεια και τον Κάθηκα της Πάφου, με τον ίδιο να έχει μιλήσει αρκετές φορές για την οικογένεια του.

Στα στιγμιότυπα τον βλέπουμε μάλιστα να ανοίγει με μαεστρία φύλλο για τις φλαούνες και τις πασκιές ακούγοντας δυνατά το «My Number one» της Έλενας Παπαρίζου.

Στη λεζάντα της ανάρτησης του έγραψε χαρακτηριστικά: «Φλαούνες και πασκιές έτοιμες για το Πάσχα. Το γούρι μου για τη φετινή Eurovision είναι να ακούω την Έλενα Παπαρίζου, γιατί είναι παράδοση. Επίσης έφτιαξα ένα εκατομμύριο πασκιές επειδή πετύχαμε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές του τραγουδιού μου, «Break a Broken Heart». Σας ευχαριστώ».

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS