HOLLYWOOD NEWS

Clara Chia: Δημοσιεύματα τη θέλουν να απάτησε τον Gerard Piqué με τον προπονητή του (Φώτο)

Lifenews

Μάθε όλες τις πληροφορίες

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί τους τελευταίους μήνες η προσωπική ζωή του Gerard Piqué, με τον χωρισμό του από τη Shakira να έγινε talk of the town!

Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής «άφησε» την Κολομβιανή σταρ για τα μάτια της 23χρονης Clara Chia, η οποία μάλιστα φαίνεται να ήταν η πέτρα του σκανδάλου στον γάμο του.

Δημοσιεύματα ωστόσο των τελευταίων ημερών τις Καταλανικής Sport και της El Comercio, έρχονται να βάλουν φωτιά στις εξελίξεις της προσωπικής ζωής του άσου του ποδοσφαίρου αναφέροντας πως υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την αγαπημένη του να έχει απατήσει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή με τον προπονητή Pep Guardiola.

Ο Pep Guardiola. ήταν προπονητής του Pique ενώ φαίνεται πως γνωρίζει χρόνια την Clara. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει για τη σχέση του με τον πρώην προπονητή. Συγκεκριμένα παραδέχτηκε ότι είχαν αρκετές εντάσεις προς το τέλος της θητείας του στην Μπαρτσελόνα.

Κανείς δεν γνωρίζει αν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έχουν βάση, καθώς το ζευγάρι συνεχίζει κανονικά τις αναρτήσεις του στα social media και όλα δείχνουν να εξελίσσονται κανονικά στη σχέση τους.

READ MORE

LATEST NEWS