LIFESTYLE

Αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά εν ώρα υπηρεσίας, πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ του SNIK

Lifenews

Το ακούσαμε και αυτό

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Νίκος Ευαγγελάτος μέσα από την εκπομπή του, το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, στο Mega.

Συγκεκριμένα η ομάδα της εκπομπής αποκάλυψε πως ο 33χρονος αστυνομικός που, διακινούσε ναρκωτικά με περιπολικά και συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ του Snik.

Ο 33χρονος βασικός κατηγορούμενος υπηρετούσε μέχρι το 2019 στην ομάδα ΔΙΑΣ από την οποία έφυγε λόγω προβληματικής συμπεριφοράς και αδράνειας. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο ειδικός φρουρός που συνελήφθησαν, υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου. Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενοι για ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αστυνομικός ήταν πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ του γνωστού τράπερ, Snik. Μάλιστα, όπως φαίνεται από τις εικόνες, έχει καλυμμένο το πρόσωπό του, στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS