LIFESTYLE

Σοκαρισμένη η Καινούργιου on air: Ενημερώθηκε πως έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο (Βίντεο)

LifenewsTeam

Έβαλε τα κλάματα - Συνέχισε κανονικά την εκπομπή

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 10 Απριλίου. 

Η ίδια έλαβε ένα μήνυμα ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής για αγαπημένο της πρόσωπο, όπου πριν από λίγη ώρα είχε ένα ατύχημα με τρίκυκλο στη Βούλα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Παιδιά με συγχωρείτε, δεν έχει γίνει κάτι, απλά έμαθα για έναν δικό μου άνθρωπο ότι χτύπησε πριν από λίγο στην περιοχή της Βούλας με τρίκυκλο, με πήραν γιατί είχε το τηλέφωνό μου στο κινητό του η αστυνομία και είναι σε κρίσιμη κατάσταση και έχω ταραχθεί λίγο μέχρι να μάθω λεπτομέρειες. Γι’ αυτό με βλέπετε έτσι», με τους συνεργάτες της αμέσως να της ευχήθηκαν να πάνε όλα καλά. 

Δες το βίντεο: 


Σε κάποια στιγμή αφού επέστρεψαν από διαφημίσεις, η παρουσιάστρια του Alpha απουσίαζε από το πλατό, ενώ όταν επέστρεψε ήταν ιδιαίτερα σοκαρισμένη, έχοντας ενημερωθεί για τη θλιβερή είδηση. Χαρακτηριστικά ανέφερε βουρκωμένη πως έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο, λέγοντας: «Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Με ενημέρωσαν ότι έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή και προσπάθησα λίγο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε κανονικά γιατί είμαστε επαγγελματίες».
 
 

READ MORE

LATEST NEWS