LIFESTYLE

Η κόρη της Θεοδωρίδου μιλάει για εκείνη: «Με την μαμά Νατάσα δεν υπάρχει σύγκριση»

Lifenews

Η Χριστιάνα Μπέτα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Γεια σου" με αφορμή την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής στην Αθήνα. Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Τάκη Μπέτα μίλησε για την μητέρα της και το αν αισθάνεται "βάρος" λόγω των διάφορων σχολίων που μπορεί να ακούσει.

"Για εμένα η μαμά μου έχει κάνει μια καριέρα, είναι για εμένα η καλύτερη σε αυτό που κάνει, είμαι περήφανη, οπότε γιατί να με βαραίνει; Με χαροποιεί. Είναι έμπνευση να βλέπω τους γονείς μου να έχουν πάθος για αυτό που κάνουν και να είναι επιτυχημένοι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο ωραίο πράγμα" είπε στην αρχή η 29χρονη Χριστιάνα Μπέτα ενώ συμπλήρωσε για τυχόν σχόλια που μπορεί να ακούσει λόγω του ότι είναι η κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας:"Φυσικά και θα υπάρχουν σχόλια πάντα για τους ανθρώπους. Εγώ ξέρω πως δουλεύω, πόσο δουλεύω και πόσο αγαπώ αυτό που κάνω και στο τέλος της ημέρας αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Στην συνέχεια, η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου στην ερώτηση αν η ίδια τραγουδάει κι αν έχει καλή φωνή σαν την μαμά της, απάντησε: "Με την μαμά Νατάσα δεν υπάρχει σύγκριση αρχικά. Γενικότερα, όμως δεν τραγουδώ, αλλά μου αρέσει πολύ η μουσική".

Πηγή: yupiii.gr

READ MORE

LATEST NEWS