HOLLYWOOD NEWS

Taylor Swift - Joe Alwyn: Χώρισαν έπειτα από έξι χρόνια σχέσης

Lifenews

Η Taylor Swift και ο Joe Alwyn δεν είναι πλέον μαζί, καθώς αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από έξι χρόνια σχέσης, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Entertainment Online. «Η σχέση έκανε τον κύκλο της και τέλειωσε. Αυτός είναι ο λόγος που ο Τζο δεν έχει πάει σε καμία από τις συναυλίες της» αναφέρει το δημοσίευμα.

Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση. Ωστόσο, η τραγουδίστρια βρίσκεται αυτό το καιρό εν μέσω της περιοδείας της, «Eras Tour». «Δεν ήταν δραματικός χωρισμός. Η σχέση τους έκανε απλά τον κύκλο της» αναφέρει άτομο από τον στενό τους κύκλο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Met Gala του 2016 και λίγους μήνες αργότερα, άρχισαν να βγαίνουν. Η σχέση τους ωστόσο, δημοσιοποιήθηκε έναν χρόνο αργότερα, το 2017. Πριν από μερικούς μήνες υπήρξαν φήμες που τους ήθελαν να έχουν αρραβωνιαστεί, κάτι όμως που δεν επιβεβαίωσαν ποτέ.

Ο (κρυφός) αρραβώνας

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη Sun, πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αποκάλυψε πως η ίδια «φορούσε το δαχτυλίδι της μόνο σε ιδιωτικές της στιγμές», ενώ όπως ανέφερε «όλοι είχαν ορκιστεί να το κρατήσουν μυστικό».

Σχετικά με το θέμα του γάμου τους, λίγοι ήταν εκείνοι που ήξεραν λεπτομέρειες. «Είναι πολύ ευτυχισμένοι. Θέλουν η αγάπη τους να μείνει μακριά από τις κάμερες όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό είναι μόνο γι' αυτούς. Και αν και όταν ανταλλάξουν όρκους, σίγουρα δεν θα υπάρχει Vogue, Rolling Stone ή Hello! εκεί. Θα είναι απλός και κομψός όπως αυτοί» είχαν δηλώσει τότε άτομα από το στενό τους φιλικό περιβάλλον.

Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού ήταν ελάχιστες, μιας και ήθελαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. «Αν είχα μια λίρα για κάθε φορά που μου έλεγαν ότι έχω αρραβωνιαστεί, τότε θα είχα πολλές» είχε δηλώσει ο Τζό Άλγουιν τον Απρίλιο στο περιοδικό WSJ.

Το 2020, η τραγουδίστρια αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ «Folklore: The Long Pond Studio Sessions» ότι ο στιχουργός πίσω από τα τραγούδια της με τ' όνομα «William Bowery» ήταν ο Άλγουιν. «Είναι το πρώτο άτομο στο οποίο παίζω κάθε καινούργιο μου τραγούδι πρώτη φορά. Κι είχα την καλύτερη στιγμή κατά την καραντίνα να γράφω τραγούδια για εσένα» είχε πει η Τέιλορ Σουίφτ για τον σύντροφό της στα βραβεία Grammy.

ΠΗΓΗ: ethnos

READ MORE

LATEST NEWS