LIFESTYLE

Ηράκλης Γιωργαλλής: Συγκινεί μιλώντας για τη Δώρα Κακουράτου – «Ο κόσμος μας αγάπησε πολύ ως ντουέτο»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Ηράκλης Γιωργαλλής και στον δημοσιογράφο, Τάσο Ευαγγέλου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τα όμορφα παιδικά του χρόνια, την εφηβεία του και την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Δώρα Κακουράτου.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν φτωχικά τα παιδικά χρόνια αλλά με αγάπη. Η εισβολή μας έκανε πιο προσεχτικούς, πιο καχύποπτους. Από το Δημοτικό ξεκίνησα να ασχολούμαι με το θέατρο. Από τα 16 μου, ξεκίνησα μαθήματα σε Δραματική Σχόλη. Από τα πρώτα μου βήματα βγήκα στο επαγγελματικό θέατρο. 56 χρόνια στον χώρο… Σχεδόν όλες μου οι επαγγελματικές στιγμές ήταν όμορφες, έδωσα όλο το βάρος εκεί. Ήθελα να κάνω τον κόσμο ευτυχισμένο. Σχεδόν όλες οι δουλειές που έκανα ήταν επιτυχίες… Είμαι γεμάτος».

Για τη συνεργασία του με τη Δώρα Κακουράτου και τις μεγάλες επιτυχίες τους αποκάλυψε: Το 1973 όταν πήγα στον θίασο Παπαδημήτρη, η Δώρα Κακουράτου είπε: "Ποιος τον έφερε τούτον δαμέ". Μετά την εισβολή πήρα τη γυναίκα μου και πήγα να δουλέψω σε εργοστάσιο στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας Ελλαδίτης και μου αποκάλυψε πως με είχε δει όταν ήταν στην ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο, εκεί είπα ότι θα επιστρέψω Κύπρο.

Επέστρεψα Κύπρο και η Δώρα Κακουράτου μου έκανε πρόταση με τα διπλάσια λεφτά που έπιανα πριν. Ο κόσμος γελούσε πάρα πολύ.. Υπάρχει άνθρωπος που ερχόταν από τον Καναδά να με δει. Ο κόσμος μας αγάπησε πολύ ως ντουέτο με την Δώρα. Η συνεργασία μας με την Δώρα κράτησε 20 χρόνια. Για 30 χρόνια με την Δώρα βγαίναμε έξω, πηγαίναμε για ποτό. Περάσαμε μια ζωή μαζί. Η Δώρα δεν ήθελε να ξέρει κανένας τι έχει, το είχε πάντα. Έλεγα πάντα πως είναι καλά».

Για τη γνωριμία του με τη σύζυγο του, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε: «Με τη γυναίκα μου παντρευτήκαμε πολύ μικροί. Στα 17 της χρόνια γέννησε το πρώτο μας παιδί… Η μητέρα μου με τη μητέρα της ήταν παιδικές φίλες, ήταν από το Κάρμι της Κερύνειας. Ερχόμενες στη Λευκωσία βοηθούσε η μια οικογένεια την άλλη…

Τα προξενιά με την Ξένια ήταν προσχεδιασμένα. Όλα στη ζωή είναι λαχείο. Δεν έμεινε δέντρο που δεν εσούστηκε από τους πειρασμούς. Με όποιο τρόπο μπορείς να κρατάς την οικογένεια ενωμένη. Ο αγώνας που δώσαμε με τη γυναίκα μου ήταν τεράστιος. Ότι δεν πρόσφερα στα παιδιά μου, το κάνω τώρα στα εγγόνια μου. Πάντα ήθελα να βοηθώ τον κόσμο και τους νέους ανθρώπους. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που με βοήθησε. Μέχρι τώρα είμαι πολύ περήφανος για μένα».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS