LIFESTYLE

Αφροδίτη Γεωργίου: Συγκινεί μιλώντας για την αποβολή που είχε (Βίντεο)

Lifenews

«Το να δείχνουμε ατσαλάκωτες δεν βοηθά. Πάμε να πούμε αλήθειες »

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Αφροδίτη Γεωργίου καθώς πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε με μια ανάρτηση της, τη 2η της εγκυμοσύνη.

Η όμορφη δημοσιογράφος θα φέρει στον κόσμο το 2ο της παιδί μέσα στο καλοκαίρι, καρπός του έρωτα της με τον σύζυγο της Στέφανο Στυλιανού.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο, όπου μίλησε ανοικτά για την αποβολή που είχε πριν από τρία χρόνια (πριν τον ερχομό της κόρης της), δίνοντας έτσι θάρρος σε όλες τις γυναίκες που έχουν βιώσει αντίστοιχη εμπειρία.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε χαρακτηριστικά: «Το να δείχνουμε ατσαλάκωτες δεν βοηθά. Πάμε να πούμε αλήθειες…

Νιώθω ότι είναι καιρός να μιλήσουμε πρώτη φορά για ένα θέμα που ειδικά την περίοδο που συμβαίνει νιώθεις αμήχανα, στενάχωρα, ίσως και ενοχικά (κακώς) να το ανοίξεις. Αποβολή στην εγκυμοσύνη. Κάτι που πέρασα και εγώ και μου πήρε 3 χρόνια για να μπορώ τώρα να σας μιλήσω ανοιχτά για αυτό.

Επειδή όμως όταν το έπαθα, έπαιρνα δύναμη όταν έβλεπα σχετικά βίντεο ή μιλούσα με άλλες γυναίκες που το βίωσαν και τελικά κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο υγιέστατα παιδιά, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου. Το να παίζουμε τις ατσαλάκωτες δεν βοηθά. Δεν είμαι γιατρός, ούτε ειδικός. Είμαι μαμά ενός παιδιού και περιμένω με τη βοήθεια του Θεού το δεύτερο μου θαυματάκι. Έστω και μια μαμά/μέλλουσα μαμά να πάρει θάρρος, μου αρκεί».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS