LIFESTYLE

Νατάσα Θεοδωρίδου: Με τον πρώην σύζυγο της στην έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους (Φώτο)

Lifenews

Σπάνια κοινή εμφάνιση

Στα εγκαίνια της νέας έκθεσης ζωγραφικής της κόρης της, Κριστιάνας Μπέτα, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 3 Απριλίου η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε στο Παλλάς από νωρίς, όπου μίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ μαζί της ήταν και ο πρώην σύζυγος της, Τάκης Μπέτας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Αυτό το ζω από την πρώτη στιγμή της έμπνευση της κόρης μου στο σπίτι. Βεβαίως και είμαι συγκινημένη. Έχω ζητήσει από τη Κριστιάννα να ζωγραφίσει κάτι για μένα, αλλά δεν το κάνει. Πολλά από αυτά θέλω να πάρω. Εγώ παροτρύνω τις κόρες μου να κάνουμε TikTok. Για μένα είναι ένα παιχνίδι και περνάω πολύ ωραία. Βεβαίως και συζητάμε τα προσωπικά τους, είναι ενήλικες πια», ενώ η τραγουδίστρια κάλεσε δίπλα της τον πρώην σύζυγό της να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Ο επιχειρηματίας ανέφερε: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος γιατί η κόρη μου κάνει αυτό που αγαπάει και αυτό που την κάνει ευτυχισμένη. Παρόλο που έχει σπουδάσει, έχει κάνει εξαιρετικές σπουδές, αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι με το οποίο είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη. Αυτό ήταν και δική μου ευχή και της Νατάσας. Αυστηρή ήταν η μαμά. Εγώ πάντα ακούω Νατάσα!».

READ MORE

LATEST NEWS