LIFESTYLE

Spoiler: Αυτή η ομάδα χάνει τη 2η ασυλία στο Survivor All Star – Δύο παίκτες βγαίνουν στον… τάκο

Lifenews

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Μια καινούργια εβδομάδα έχει ξεκινήσει στο Survivor All Star, με την ομάδα των Μαχητών να έχασε χθες Κυριακή 2 Απριλίου την πρώτη ασυλία, με αποτέλεσμα στην κάλπη να ψηφιστεί η Ελευθερία Ελευθερίου.

Μάλιστα στο συμβούλιο του νησιού επιφύλασσε στην κόκκινη ομάδα μια έκπληξη, με την παραγωγή να τους έκανε μια απίστευτη πλάκα λόγω της Πρωταπριλιάς. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους Μπλε να ψηφήσουν ποιον παίκτη από τους Διάσημους θα ήθελαν να μπει στην ομάδα τους, για να υπάρχει μια αριθμητική ισότητα στο θέμα των ανδρών.

Από τη ψηφοφορία που έκαναν «έκλεψαν» τον Σάκη Κατσούλη, με τη Μαριαλένα να ξέσπασε για κλάματα… για λίγο καθώς όλο το σκηνικό ήταν στο πλαίσιο μιας φάρσας.

Βίντεο:

Όσο αφορά τον αποψινό αγώνα ασυλίας σύμφωνα με τα spoiler, η ομάδα που θα χάσει είναι για ακόμη μια φορά η Μπλε, με αποτέλεσμα ακόμη 2 παίκτες της ομάδας να μπαίνουν στον… τάκο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης θα ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους και έτσι μπαίνουν στη διαδικασία αποχώρησης.

Δες το τρέιλερ: 

READ MORE

LATEST NEWS