LIFESTYLE

Κρίστη Παπαδοπούλου: Τα πρώτα συναισθήματα ως μανούλα και η αποκάλυψη της για το όνομα του γιου της

LifenewsTeam

Δες όσα αποκάλυψε

Η Κύπρια ηθοποιός λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της έκανε την πρώτη συνέντευξη της για τα πρώτα συναισθήματα της, την εμπειρία του τοκετού και το όνομα που θα δώσει στον νεογέννητο.

Η Κρίστη Παπαδοπούλου μιλώντας στο Showbiz.com.cy τα είπε όλα ζώντας τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής της πλάι στον σύζυγο της Μιχάλη Μπούσια.

Έζησες το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής και έγινες για πρώτη φορά μανούλα! Πως αισθάνεσαι;

Είναι πράγματι ένα θαύμα! Όσες φορές και να άκουσα εμπειρίες από άλλες φίλες και φίλους, ποτέ δεν κατάλαβα τι πάει να πει, χαιρόμουνα για αυτούς αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Ξαφνικά τα συναισθήματά γίνονται τεράστια και μοναδικά, είναι ένα πλάσμα που έχει απόλυτη ανάγκη από σένα αλλά κι εσύ είσαι έτοιμος να του δώσεις τα πάντα και σίγουρα μια τεράστια αγκαλιά κάθε φορά που την χρειάζεται!

Πως ένιωσες μόλις πήρες αγκαλιά τον γιο σου; Τα συναισθήματα σου όταν αντίκρισες την πρώτη αγκαλιά μπαμπά και γιου! 

Η αλήθεια είναι ότι όταν τον πήρα στην αγκαλιά μου πρώτη φορά δεν αισθάνθηκα τίποτα, ήμουνα λίγο μπλοκαρισμένη λόγω του φυσιολογικού τοκετού. Μάλλον δεν ήξερα τι να αισθανθώ και δεν καταλάβαινα ακριβώς τι συνέβαινε. Έπρεπε να τον δω στην αγκαλιά του καλού μου για να αισθανθώ ότι αυτό το πλασματάκι είναι δημιούργημα μιας επιλογής και μιας αγάπης που σφραγίζεται με αυτό το πλασματάκι.

Ποια ήταν η αντίδραση του συζύγου σου κατά τη διάρκεια του τοκετού; Τι σου είπε μόλις ήρθε στη ζωή ο γιο σας;

Νομίζω ότι ήταν σοκαριστικό για τον ίδιο αλλά παράλληλα πολύ όμορφο, τον έβλεπα να έχει άγχος αγωνία να πάνε όλα καλά και από την άλλη αισθανόταν έναν υπερβολικό θαυμασμό γι’ αυτό που έβλεπε, ξέρεις πολλές φορές τα μάτια βλέπουν πολλά περισσότερα απ’ ότι η γλώσσα μπορεί να πει αργότερα.

Όπως μάθαμε ο τοκετός σου ήταν απρόοπτος! Γέννησες φυσιολογικά; Πως ήταν η εμπειρία σου; Δυσκολεύτηκες;

Γέννησα φυσιολογικά αλλά γεννήθηκε πιο νωρίς το παιδάκι οπότε ήταν όλο απρόσμενο θεωρητικά. Τον περιμέναμε 3-4 εβδομάδες αργότερα! Η αλήθεια η εμπειρία ήταν τρομακτική αλλά τώρα που το βλέπω ήταν η πιο όμορφη στιγμή ευτυχώς είχα έναν υπέροχο γιατρό που με βοήθησε. Ξέρεις όταν ο γιατρός σου είναι στην Κύπρο και πιστεύεις αυτόν τον άνθρωπο από τα 18 σου ξαφνικά είναι δύσκολο να εμπιστευτείς κάποιον άλλον σε αυτή την ηλικία και να του δώσεις την ευθύνη να φέρει στον κόσμο το πρώτο σου παιδί από την άλλη βέβαια μου απέδειξε ότι έκανα καλά που τον εμπιστευτικά γιατι όχι μόνο δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό μου, τα έκανε όλα να μοιάζουν ομαδικά και υπέροχα όσο δύσκολα και να ήτανε.

Πόσα κιλά γεννήθηκε;

Γεννήθηκε 2830 στις 26.3 23:28

Έχετε σκεφτεί όνομα; 

Θα πάρει το όνομα του μπαμπά του συζύγου μου, Χάρης! 

Πως είναι πρώτες μέρες στο σπίτι με το νεογέννητο;

Είναι όλα υπέροχα είναι μαγεία όση αϋπνία και κούραση και να υπάρχει, αυτό το πλασματάκι ο Θεός να το έχει καλά, σου δίνει δύναμη.

Αν και είναι σχετικά νωρίς! Έχετε εντοπίσει σε ποιον μοιάζει;

Όχι δεν καταλαβαίνουμε, κάθε μέρα αλλάζει, μοιάζει κάθε μέρα και σε κάποιον άλλον της οικογένειας! Το θέμα είναι να είναι υγιείς και αυτά είναι δευτερεύοντα.

Μια ευχή προς όλες τις γυναίκες που ετοιμάζονται να γίνουν μανούλες!

Πω πω τι να πρωτοπώ; Δεν έχει σημασία τι πιστεύεις πριν, το θέμα είναι να αντικρίσεις το μεγαλείο αυτό, μια νέα ζωή, και μια υιοθεσία και μια γεννά και ότι έχει να κάνει με προστασία αυτών των αθώων ψυχών είναι σημαντικό! Προστατέψτε τα αγαπήστε τα και λατρέψετε τα! Είναι αξία θαυμασμού και μιας αγκαλιάς γεμάτη αγάπη!

 

READ MORE

LATEST NEWS