LIFESTYLE

Survivor All Star: Η αναφορά στο ρύζι… «Καρολίνα» που αναστάτωσε την Ελευθερία και τον Πρίαμο (Βίντεο)

Lifenews

«Απαγορευμένες λέξεις»

Μια καινούργια εβδομάδα ξεκίνησε για το Survivor All Star και τις δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης, με τους παίκτες να σήκωσαν τα μανίκια τους για να κερδίσουν τους αγώνες που έρχονται.

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε τη Μελίνα να πηγαίνει στη Μπλε ομάδα τις προμήθειες για την καινούργια εβδομάδα, ξεκινώντας μια συζήτηση για το ρύζι.

Αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε: «Κοιμόμουν καλά καλά, έριξα έναν ωραίο μεσημεριανό ύπνο και ήρθε η Μελίνα με τις προμήθειες μας! Ξεκινήσαμε να μετράμε τις προμήθειες. Άκουσα όμως μια λέξη που λέω «ωχ» και είχα την ελπίδα να μην την σχολιάσει κανένας».

Ακολούθως η Στέλλα Ανδρεάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως, «αυτό το ρυζάκι είναι για γεμιστά» για να την διορθώσει αμέσως η Ρία Κολοβού λέγοντας, ενώπιων της Ελευθερίας Ελευθερίου, πως «το καρολίνα είναι για γεμιστά! Καρολίνα θέλουν τα γεμιστά».

Το τι ακολούθησε στην καλύβα έφερε γέλια στους παίκτες καθώς ο Μάριος Πρίαμος από την πλευρά του αποχώρησε από εκεί, ενώ η Ρία Κολοβού φανερά αμήχανη θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν το έκανε σκόπιμα!

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS