HOLLYWOOD NEWS

Γνωστή παρουσιάστρια γέννησε στο πάτωμα του μπάνιου, στο σπίτι της (Φώτος)

Lifenews

Ο τοκετός διήρκησε μόνο 13 λεπτά

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση για τη γνωστή παρουσιάστρια που έφερε στον κόσμο το παιδάκι της, στο μπάνιο του σπιτιού της!

Ο λόγος για την Kasie Hunt, ανταποκρίτρια του CNN που γέννησε στο πάτωμα του σπιτιού της, με τη βοήθεια του συζύγου της.

Η ίδια καθώς βρισκόταν στο ένατο μήνα και περίμενε να γεννήσει από μέρα σε μέρα, βρισκόταν στο σπίτι της, προσπαθώντας να μην ταράζεται και αγχώνεται περισσότερο. Ωστόσο τα πράγματα ήρθαν λίγο διαφορετικά, αφού έσπασαν τα νερά και δεν πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο, προκειμένου να γεννήσει!

Μετά τον 13 λεπτά μόνο τοκετό της, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία που φαινόταν ο τρόπος που ήρθε στον κόσμο η κόρη της.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο σύζυγός μου και εγώ σας συστήνουμε την κόρη μας, Grey Hunt Rivera αν και στην πραγματικότητα εκείνη ήρθε και συστήθηκε σε εμάς αναπάντεχα. Η Grey γεννήθηκε από τον μπαμπά της στο πάτωμα του μπάνιου μέσα σε 13 λεπτά τοκετού, πριν καλά καλά προλάβω να καλέσω το 166 και 24 ώρες πριν μπω για προγραμματισμένη καισαρική τομή».

Δες τις φωτογραφίες: 

READ MORE

LATEST NEWS