LIFESTYLE

Survivor All Star: Η απάντηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο «body shaming» από τον Σπύρο Μαρτίκα  

Lifenews

Στο "Survivor All Star" και λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος επάθλου, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες και των δύο ομάδων ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θα αγωνιστεί.

Η παίκτρια των "κόκκινων" πήρε τον λόγο ζητώντας συγγνώμη από τον Νίκο Μπάρτζη σχετικά με τη διαφωνία που είχαν τις προηγούμενες μέρες ενώ θέλησε να εκφράσει την αντίδρασή της στο σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, ο οποίος σχολιάζοντας την διαμάχη της με τον Νίκο Μπάρτζη είχε πει χαρακτηριστικά: "Όσο μπόι της λείπει, τόση γλώσσα έχει". Υπενθυμίζουμε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν είχε παραστεί στο συμβούλιο λόγω κάποιας αδιαθεσίας που είχε κι έτσι δεν μπόρεσε να δώσει την απάντησή της απευθείας.

"Θέλω να πω στον Σπύρο, επειδή δεν ήμουν μπροστά και μου είπαν τα παιδιά ότι ειπώθηκε η φράση πως "όσο μπόι μού λείπει, τόση γλώσσα", εν τη απουσία μου που δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, δε καμία περίπτωση δεν το περίμενα αυτό από τον Σπύρο. Είναι αυτός ο οποίος βγαίνει συνέχεια μπροστά και υπερασπίζεται, υποτίθεται, τις γυναίκες και σε καμία περίπτωση δεν μου άρεσε. Για μένα δεν θα έπρεπε να λέγονται τέτοια πράγματα και τέτοιες φράσεις ειδικά όταν ο άλλος δεν είναι εκεί μπροστά για να υπερασπιστεί τον εαυτό του" είπε η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την άλλη απάντησε πως πρόκειται για "λαϊκή έκφραση" με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μην το δέχεται και να συμπληρώνει: "Είναι φράση η οποία θίγει body shaming και καλό θα ήταν να μην ακούγεται και να μην λέγεται. Εν έτη 2023 δεν γίνεται πάλι να λέγεται ότι η γυναίκα δεν μπορεί να μιλήσει μην και θίξει τον σύντροφο της. Αυτό είπε χθες ο Σπύρος στο συμβούλιο και πάλι μου μεταφέρθηκε από τα παιδιά. Είναι πάλι άτοπο".

Πηγή: yupiii.gr

READ MORE

LATEST NEWS