ADVERTORIALS

Στηρίζουμε τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου αγοράζοντας πασχαλινές λαμπάδες

Lifenews

Είναι διαθέσιμες - Μάθε που μπορείς να τις βρεις

Το Πάσχα πλησιάζει και οι προετοιμασίες για τα δώρα και τις πασχαλινές λαμπάδες έχουν αρχίσει.

Η πασχαλινή λαμπάδα είναι το πιο συμβολικό δώρο, που θα μπορούσαμε να τo συνδυάσουμε με το πασχαλινό κλίμα και ταυτόχρονα τη συνεισφορά στο συνάνθρωπο.

Ο Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου φέτος θα διαδώσει το φως της ελπίδας, της πίστης και της αλληλεγγύης μέσα από τις χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες που με πολύ αγάπη, μεράκι και δημιουργικότητα έφτιαξαν οι εθελοντές του Συνδέσμου.

Αποκτώντας μια πασχαλινή λαμπάδα ενισχύετε τη δράση του Συνδέσμου Μυοπαθών αφού όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα στηρίξουν τις υπηρεσίες και τα προγράμματα του Συνδέσμου που παρέχονται δωρεάν στα άτομα με σπάνιες νευρομυϊκές παθήσεις σε Παγκύπρια βάση.

Ο Σύνδεσμος Μυοπαθών, καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν από την πάθηση του ατόμου και δεν καλύπτονται από το κράτος ή άλλο φορέα.

Κοινωνική Υπηρεσία Συνδέσμου Μυοπαθών. Ενημερώνει τα μέλη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που τους αφορούν, διερευνά τις δυνατότητες για οικονομικές παροχές, στηρίζει τα άτομα στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, παρέχει υποστηρικτική και ψυχοκοινωνική βοήθεια τόσο στο άτομο, όσο και στις οικογένειες τους, πραγματοποιεί συναντήσεις με τα μέλη και τις οικογένειες τους, όπως και επισκέψεις στο χώρο διαμονής τους κ.α.

Υπηρεσία Ψυχολογικής Υποστήριξης - Ψυχολογική διαχείριση πάθησης και των διαταραχών που μπορεί να προκύψουν κατά την αποδοχή της νέας κατάστασης, καθώς και ψυχολογική υποστήριξη του ατόμου, ψυχολογική διαχείριση πάθησης και των διαταραχών που μπορεί να προκύψουν κατά την αποδοχή της νέας κατάστασης, καθώς και ψυχολογική υποστήριξη στα μέλη της οικγένειας του ασθενούς.

Η ψυχοθεραπεία εφαρμόζεται σε ασφαλές και εχέμυθο πλαίσιο στο οποίο ο ασθενής και η οικογένεια του μπορούν να εκφράσουν και να συζητήσουν τα θέματα που τους απασχολούν. Διαχείριση άγχους που προκύπτει από την ασθένεια και για την μελλοντική της εξέλιξη. Προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων σε οικογενειακό αλλά και κοινωνικό περιβάλλον. Ψυχικές και συναισθηματικές δυσκολίες. Διαχείριση πένθους και απώλειας αγαπημένου προσώπου. Διαχείριση πόνου και φοβίες.

Παρέχεται οικονομική στήριξη στα μέλη του, ενισχύοντας τα να κάνουν φυσιοθεραπεία, υδροθεραπεία, λογοθεραπεία. Η φυσιοθεραπεία, η υδροθεραπεία και η λογοθεραπεία οι οποίες είναι πολύτιμες και αναγκαίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις.

Διατίθεται ιατρικός εξοπλισμός, με τον οποίο προμηθεύονται μέλη του, μέσω του συστήματος δανεισμού, όπως συσκευές αναρρόφησης, μηχανές οξυγόνου, νεφελοποιητές, αναπνευστήρες κλπ.

Για τα μέλη που αντιμετωπίζουν δυσκολίες διακίνησης, ο Σύνδεσμος καλύπτει το κόστος για διακινητική βοήθεια μέσω συνεργασίας με ιδιωτικές εταιρίες, που διαθέτουν κατάλληλα μεταφορικά μέσα για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Οι χειροποίητες λαμπάδες είναι διαθέσιμες στην τιμή των €5 και μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου, ή για παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 22392610 ή να αποστείλετε email στο [email protected].

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα με Υγεία, Αγάπη και φως στις ψυχές σας!!

 

 

READ MORE

LATEST NEWS