LIFESTYLE

Μαριέλλα Σαββίδου: Η Κύπρια ηθοποιός καρφώνει τον Σάκη Αρσενίου - «Σεξιστικός εμετούλης»

Lifenews

Τι συνέβη;

Χαμό έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες οι δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου σχετικά με την σύζυγο και μητέρα του παιδιού του, Λαμπρινή Πλεύρη.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις για το πως θέλει τη σύζυγο του στο σπίτι, με πολλούς εκπροσώπους της showbiz να σχολίασαν αρνητικά όσα ανέφερε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, όλα πήγαν καλά, γεννήσαμε φυσιολογικά, καινούργια ζωή, πρωτόγνωρο συναίσθημα, αλλά όποιος δεν το έχει ζήσει, δε μπορεί να καταλάβει. Είναι πραγματικά καλή μάνα, είναι και μικρή σε ηλικία, αλλά να σου πω την αλήθεια έλεγα, πως θα είναι, πως θα το χειριστεί, αλλά μπράβο της, της δίνω τα εύσημα, είναι σούπερ μαμά.

Καμία σχέση...Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα η πρώτη μας συνάντηση να καταλήξει να κάνουμε οικογένεια. Το παιδί μοιάζει στον πατέρα μου πολύ, έχει και το όνομά του, θα τον βγάλουμε Κωνσταντίνο Εφραίμ. Θα γίνει του χρόνου πρώτα ο θεός γάμος και βάπτιση. Ήμουν μέσα στον τοκετό ήταν φοβερή εμπειρία. Όταν βγήκε και τον πήραμε αγκαλιά συγκινήθηκα πολύ.

Είμαι κάθετος σε αυτό, είμαι παλαιών αρχών και τα έχω πει και με τη Λαμπρινή, ότι η γυναίκα μου θέλω και να ξέρει να μαγειρεύει και να ξέρει να σιδερώνει και να ξέρει να πλένει, να ξέρει να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της και το παιδί της ασχέτως αν έχει βοήθεια».

Δες όσα αποκάλυψε:

Ανάμεσα σε εκείνους που δεν συμφωνούν με τον Σάκη Αρσενίου ήταν και η Μαριέλλα Σαββίδου, η οποία έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Κύπρια ηθοποιός έγραψε: «Σεξιστικός εμετούλης το 2023 περί καθηκόντων της γυναίκας στο σπίτι #ευχαριστώδενθαπάρουμε».

READ MORE

LATEST NEWS