LIFESTYLE

Τίτλοι τέλους για ζευγάρι ταλαντούχων ηθοποιών – Η σχέση τους έγινε γνωστή στην Κύπρο

Lifenews

Χώρισαν μετά από 8 χρόνια σχέσης

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν όπως όλα δείχνουν το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών, μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας.

Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Μαρίνου Βυθούλκα στο «Breakfast @ Star», δεν είναι πλέον μαζί.

Οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή, ύστερα από 8 χρόνια κοινής πορείας.

Ο δημοσιογράφος είπε στην Ελένη Χατζίδου και στον Ετεοκλή Παύλου ότι μίλησε με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού και επιβεβαίωσαν τον χωρισμό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικός.

Το αμέσως επόμενο ρεπορτάζ θέλει την Ευγενία Σαμαρά να έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση με τον ηθοποιό Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Το ρεπορτάζ μου λέει ότι αυτή η είδηση είναι ανυπόστατη, είναι αναληθής, έχω μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι μία αναληθής πληροφορία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Αξίζει να αναφερθεί πως η είδηση για τη σχέση τους έγινε γνωστή στην Κύπρο, όταν τους τσάκωσαν για πρώτη φορά μαζί το 2015.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS