LIFESTYLE

Ηλίας Γκότσης: Όσα είπε στους followers του για την αποβολή του - Τα unfollow που έκανε (Βίντεο)

LifenewsTeam

Αποκαλυπτικός στο βίντεο που δημοσίευσε

Την πρώτη του ανάρτηση στο instagram έκανε μετά την αποβολή του από το «Survivor All Star» ο Ηλίας Γκότσης.

Τη στιγμή που πήγαινε αεροδρόμιο θέλησε να πει τα δικά του λόγια στους διαδικτυακούς του φίλους για όσα συνέβησαν. 

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Tα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Νιώθω νικητής διότι διαβάζω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη. Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι, κάποιοι άνθρωποι έχουν συγκεκριμένες αρχές και αξίες και πορεύονται με αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα και τώρα καλώς ή κακώς είμαι εδώ. Παρόλα αυτά νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία για κανέναν. Άλλο ένα μάθημα! Το 2018 αναθεώρησα πολλά για τα υλικά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα. Το 2023 με δίδαξε πολλά για τις ανθρώπινες σχέσεις, οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός. Είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας. Έχουμε να πούμε πολλά».

Ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του από το «Survivor All Star» έκανε unfollow την Εύη Σαλταφερίδου, τον Ηλία Μπογδάνο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και άλλους συμπαίκτες του.

Μάλιστα δημοσίευσε και δεύτερο βίντεο όπου δείχνει "Όλη την αλήθεια" σχετικά με την περιβόητη λίστα με τα ψώνια που έδωσε σε ντόπιο που την η αφορμή για να τον αποβάλουν. 

READ MORE

LATEST NEWS