LIFESTYLE

Γαλάτεια Παμπορίδη: Συγκινεί με την εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη της

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα να δεις», βρέθηκε καλεσμένη η Γαλάτεια Παμπορίδη η οποία μίλησε για όλα στον δημοσιογράφο της εκπομπής, Νικόλα Μουσικού.

Η ίδια μίλησε για την απόφαση της να κάνει εκπομπή μαγειρικής για πρώτη φορά μόνη της, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τη Χρύσω Λέφου.

Η Γαλάτεια Παμπορίδη αποκάλυψε πως ο σύζυγος της, Γιώργος είναι ο πιο σκληρός κριτής όσο αφορά τις συνταγές της.

Μιλώντας για τους τρεις της γιους, η ίδια αποκάλυψε: «Μέσα στο σπίτι υπάρχει πολύ τεστοστερόνη. Έμαθα με τα αγόρια, για μένα τα αγόρια είναι ότι βλέπεις, εκείνο είναι. Στην εφηβεία δεν τους βλέπω πολύ».

Όσο αφορά την εξωσωματική που ακολούθησε για να γίνει μητέρα, ανέφερε: «Ο λόγος που μιλώ για αυτό το θέμα είναι γιατί θεωρώ ότι καμία γυναίκα που δυσκολεύεται να τεκνοποιήσει, είναι θέμα ταμπού… Το να έχεις πρόβλημα να αποκτήσεις μωρό, δεν είναι θέμα, εγώ έκανα και τις δύο φορές και στα δίδυμα και στον μικρό».

Τέλος για την απώλεια της μητέρας της, εξομολογήθηκε: «Όταν φύγει η μητέρα νιώθεις ότι χάνεις τις ρίζες σου. Η μητέρα μου μας έκανε μια μεγάλη «χάρη» γιατί δεν ήταν καλά τους τελευταίους δύο μήνες πριν τη χάσουμε και μας έδωσε τον χρόνο να το συνειδητοποιήσαμε ότι φεύγει. Ξαφνικά νιώθεις πως είμαι μόνη τώρα. Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε, όσο είναι η μαμά εδώ, νιώθεις μια προστασία…».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS