LIFESTYLE

Τριαντάφυλλος: Ο γιος του παίζει ποδόσφαιρο και τον καμαρώνει - Φωτογραφία

Lifenews

«Ο νέος Ρονάλντο;» αναρωτήθηκε ο τραγουδιστής.

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, αποφεύγει ωστόσο τις συχνές αναρτήσεις με τον γιο του Νικόλα.

Ο γιος που έχει αποκτήσει με την σύζυγό του Δήμητρα Σιαμπάνη είναι 7 ετών και του αρέσει το ποδόσφαιρο όπως στα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του.

Πριν αρκετό καιρό ο τραγουδιστής είχε ανεβάσει insta story με τον Νικόλα να παίζει μπάλα.

Μάλιστα σχολίασε με χιούμορ «Ο νέος Ρονάλντο;»

Δείτε φωτογραφία:

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι πολύ χαρούμενος που έχει για σύζυγο την Δήμητρα Σιαμπάνη. Μιλώντας παλιότερα στην εκπομπή " Το Πρωινό"¨είχε πει χαρακτηριστικά:

«Είμαστε μαζί 15 χρόνια.Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος η Δήμητρα, μια υπέροχη μητέρα, μεγαλώνει πολύ ωραία τον Νικόλα κι είναι ηρωίδα για μένα. Έχει το ιατρείο,ξυπνάει πρωί, την αγαπάει ο κόσμος γιατί τους προσέχει όλους. Είναι φοβερή γιατρός. Βασικά είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτή τη γυναίκα. Είμαι πολύ καλά. Δεν πέρασε καθόλου καλά όσο βρισκόμουν στο Survivor. Έλειπα 6,5 μήνες και κανείς δεν το περίμενε. Ήταν δύσκολο γι΄αυτήν».

Όσο για τον γιο του, του έχει μεγάλη αδυναμία ενώ όσο έλειπε στον 'Αγιο Δομίνικο του είχε λείψει πολύ.

«Χρόνια πολλά σε όλους του πατεράδες να έχουμε όλοι υγεία να μεγαλώνουμε σωστά τα παιδιά μας , εύχομαι σε όλους τα καλύτερα», είχε ευχηθεί πέρυσι στη γιορτή του πατέρα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου κρατά τον γιο του αγκαλιά.

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS