LIFESTYLE

Έλλη Κοκκίνου: «Με έχουν πληγώσει πολλές φορές και έχω πληγώσει»

Lifenews

Η Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις προσωπικές της σχέσεις ενώ επεσήμανε πως και έχει πληγώσει και έχει πληγωθεί.

Λένε ότι στη δεκαετία 40-50 είναι πολύ διδακτική. Πώς τη βίωσες προσωπικά και τι σε δίδαξε;

Θεωρώ ότι όλες οι δεκαετίες είναι διδακτικές, απλώς αργούμε να το συνειδητοποιήσουμε -τουλάχιστον αυτό νομίζω πως ισχύει για τη δική μου γενιά. Όποια δυσκολία περνάμε ως νεότεροι καταγράφεται στο υποσυνείδητο, στο σκληρό μας δίσκο, και το δίδαγμα το αντιλαμβανόμαστε αργότερα, όπως και το λόγο για τον οποίο συνέβη. Οι σημερινοί νέοι, όμως, επειδή -δυστυχώς ή ευτυχώς- ζορίζονται από πιο μικρή ηλικία, πιστεύω ότι διδάσκονται πριν από τα 40 τους.

Είσαι άνθρωπος των αλλαγών;

Γενικά είμαι άνθρωπος της σταθερότητας και του προγράμματος. Μου αρέσει η τάξη, να έχω μια οργάνωση στη ζωή, τη δουλειά και την καθημερινότητά μου. Αν δεν με ικανοποιεί μια κατάσταση και δω ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, τότε αποχωρώ, είτε σε επαγγελματικό είτε σε φιλικό ή σε ερωτικό επίπεδο.

Για τους περισσότερους, οι φίλοι μας είναι «η οικογένεια που επιλέγουμε». Είσαι υπέρμαχος αυτής της φράσης; Πώς είσαι ως φίλη;

Πιστεύω ακράδαντα σε αυτήν τη φράση. Αυτό που μπορώ να πω για μένα είναι ότι είμαι πολύ πιστή στους φίλους μου. Είμαι δίπλα τους όσο μπορώ, είμαι εχέμυθη και δοτική και απολαμβάνω να τους φροντίζω. Εκείνο που θα ήθελα είναι να μπορούσα να τους αφιερώνω περισσότερο χρόνο.

Έχεις πληγωθεί από φίλους σου; Συγχωρείς εύκολα ή είσαι της άποψης ότι το γυαλί, αν ραγίσει, δεν ξανακολλά;

Δεν υπάρχουν σχέσεις στις οποίες δεν έχουμε πληγωθεί ή δεν έχουμε πληγώσει. Με έχουν πληγώσει πολλές φορές και έχω πληγώσει, άθελά μου φυσικά.

Είμαι υπέρμαχος της δεύτερης ευκαιρίας γιατί είμαστε άνθρωποι και, καλώς ή κακώς, κάνουμε λάθη, είναι στη φύση μας. Αν με πληγώσει κάποιος φίλος μου, θα το συζητήσω μαζί του για να μοιραστούμε τις αλήθειες μας, θα μιλήσουμε αλλά και θα ακούσω. Δεν είμαι χαρακτήρας που καταδικάζει χωρίς να ακούσει πρώτα και την άλλη πλευρά, είπε η Έλλη Κοκκίνου στο Hello.

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS