LIFESTYLE

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφο της που χώρισαν λίγο πριν τον γάμο

Lifenews

Αποκάλυψε γιατί στράφηκε στην εκκλησία

Σαν βόμβα έσκασε πριν πέντε μήνες η είδηση για τον ξαφνικό χωρισμό της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον αρραβωνιαστικό της, λίγο πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το όμορφο μοντέλο καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, δεν παρουσίασε ποτέ τον αγαπημένο της στα κοινωνικά της δίκτυα, ενώ κανένα κοινό στιγμιότυπο τους δεν διέρρευσε σε site και περιοδικά.

Πέντε μήνες μετά, φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι είναι ξανά μαζί και η Δήμητρα Αλεξανδράκη μόλις το επιβεβαίωσε, σε συνέντευξη της στην Έλενα Μαριπόζα στο Youtube.
Αρχικά ανέφερε: «Αφού βρήκα εγώ τον βασιλιά μου, θα τον βρείτε όλες» τονίζοντας στην Έλενα Μαριπόζα πως ο άνδρας που την είδε να μιλάει τις προάλλες είναι ο πρώην σύντροφός της.

Ακολούθως πρόσθεσε: «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε. Είναι μία συζήτηση που ξεκίνησε ξαφνικά να γίνεται αναπαραγωγή και να παίζει αρκετά στα Μέσα. Εκεί παραδέχτηκα πως έκανα εγώ λάθος που μίλησα για την πρόταση γάμου, αλλά μέσα στον ενθουσιασμό μου, αυτό ένιωσα, αυτό έκανα.

Είδα ότι ακόμα και τα ελάχιστα που έδειχνα, δεν μου έκαναν καλό. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν λειτουργεί. Κάθε φορά που δείχνω κάτι για την ζωή μου, μετά δεν λειτουργεί. Και επειδή υπάρχουν αρκετοί καλοθελητές που δεν μας θέλουν μαζί, να τους πω περαστικά και να είναι καλά».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη συμπλήρωσε: «Γίνονται τόσα πράγματα στον κόσμο μας, στιγμές πολύ έντονες και για αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με το αν είμαι παντρεμένη, αν παντρεύτηκα και αν χώρισα. Αυτός είναι ο καημός του κόσμου; Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βγαίνω να μιλήσω τηλεοπτικά, έβλεπα κάμερα και έτρεχα, δεν ήθελα να έρθω σε δύσκολη θέση, αλλά ούτε να πω ψέματα».

Για τη στροφή της στον Θεό και την απομόνωση αποκάλυψε: «Ανέκαθεν πήγαινα στην εκκλησία και πίστευα στον Χριστό. Σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου, εκεί που είχα χάσει λίγο τον δρόμο μου, μου συνέβησαν κάποια πράγματα και βρήκα διέξοδο μέσα στην εκκλησία. Συγκεκριμένα είναι ένα παρεκκλήσι κοντά στο σπίτι μου και άρχισα να πηγαίνω μόνη μου.

Ένιωθα πολύ ωραία όσο βρισκόμουν εκεί και στη συνέχεια ξεκίνησα να επισκέπτομαι και άλλα μοναστήρια, να γνωρίζω ανθρώπους, ενώ έχω φιλοξενηθεί και σε κάποια από αυτά.

Αισθάνθηκα την ανάγκη να το μοιραστώ και δεύτερον θεώρησα ότι λείπει αυτό από αρκετό κόσμο. Από τότε που ξεκίνησα να λιβανίζω και να το κάνω κάθε πρωί άρχισε να το κάνει και άλλος κόσμος και αυτό με χαροποίησε. Ήθελα να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου».

Δες το απόσπασμα στο 12:50

READ MORE

LATEST NEWS