LIFESTYLE

Γιάννης Λιγνάδης: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει πλέον ασκητικό βίο… δεν τον είδα να λυγίζει»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε ο αδερφός του γνωστού σκηνοθέτη

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε ο Γιάννης Λιγνάδης και αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο αδερφός του, Δημήτρης, έπειτα από το δικαστήριο για τις καταγγελίες για βιασμό κατά του.

Αρχικά ανέφερε: «Υποστήριξα τον αδελφό μου και αυτό σε κάποιους φάνηκε εγκληματικό, ως κακούργημα. Υποστηρίζω αυτό που εγώ νομίζω ότι είναι δίκαιο και δεν με ενδιαφέρει αν είμαι απέναντι σε έναν ολόκληρο λαό. Πόσω μάλλον όταν είναι και συγγενής μου -υπάρχει και το θέμα της αγάπης».

Ακολούθως πρόσθεσε: «Η επόμενη μέρα των αδελφών Λιγνάδη θα είναι όπως όλες οι επόμενες ημέρες όλων των ανθρώπων. Μαζί δεν μιλάμε καθόλου για τέτοια θέματα μιλάμε για γάτες, για σκύλους, για ποδόσφαιρο. Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει να αντιμετωπίσει τα θέματά του, έχει το εφετείο.

Υπάρχουν άνθρωποι που απομακρύνθηκαν. Μια κρίση προσωπική, οικογενειακή πάντα βοηθά στο να εξακριβώσεις ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι και ποιοι είναι οι φίλοι που φορούν τη μάσκα.

Όλη την περιπέτειά του τη διαχειρίστηκε με μία ψυχραιμία και μία αξιοπρέπεια. Δεν τον είδα ούτε να λυγίζει. Έχει μία δύναμη και τώρα που ο βίος του έχει γίνει πιο ασκητικός, νομίζω ότι έχει αποκτήσει και περισσότερη σοφία».

READ MORE

LATEST NEWS