LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμουν ο πρώτος άντρας της Όλγας Τρέμη»

Lifenews

Στην πιο αποκαλυπτική του συνέντευξη

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, ενώ αναφέρθηκε και στον κεραυνοβόλο έρωτα του με την Όλγα Τρέμη, προχωρώντας σε… αποκαλύψεις!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ξεκίνησα για μαθηματικός που έπαιρνε 20 στα αρχαία και έγινα μουσικός όντας μαθηματικός. Ήμουν ήδη οργανωμένος σε ομάδες της εξωαριστεράς και δεν μου έδιναν διαβατήριο λόγω δικτατορίας να συνεχίσω μεταπτυχιακά, είχα πάρει υποτροφία στην Ινδιανάπολη. Τότε γνώρισα μέσω μιας φίλης του αδελφού μου την Όλγα Τρέμη.

Ήταν κόρη γιατρού, έμενε πάνω, στην πλατεία Κυψέλης, ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι. Όλη η Φωκίωνος Νέγρη έλεγε ότι όταν ερχόταν να ψωνίσει παπούτσια σήκωνε όλη την προθήκη. Ήρθε σπίτι, στο πατρικό μου, Κεφαλληνίας και Επτανήσου, στον πατέρα μου, στη μάνα μου, τότε δεν είχαμε φύγει από το σπίτι ακόμη. Και εμφανίζεται η Όλγα, κλασάτη, όμορφη, εφηβοειδής νεανική, θηλυκό όμως…

Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά παίξαμε κι ένα ποδοσφαιράκι που είχα, με την ελπίδα ότι όπως θα κάτσει, κάτι θα δω. Δεν είδα όμως τίποτα. Είχα ήδη μπει στο πανεπιστήμιο, εκείνη θα έδινε στο Οικονομικό της Νομικής, χρειαζόταν μαθηματικά και μου ζήτησαν να της κάνω μάθημα. Και της έκανα σπίτι της… Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άντρας της Όλγας».

READ MORE

LATEST NEWS