LIFESTYLE

Αλέξης Παπάς: «Την Αθηνά New York την αγαπώ…» (Βίντεο)

Lifenews

Στην πιο αποκαλυπτική του συνέντευξη

Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον Τάσο Θεοδώρου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Αλέξης Παππάς.

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για τα όμορφα παιδικά του χρόνια, την καριέρα του στον χώρο του μόντελινγκ, τη συμμετοχή του στο Survivor αλλά και το «The Bachelor», που έψαχνε την αγάπη!

Όσο αφορά το Survivor αποκάλυψε: «Δεν ήμουν διαβασμένος, δεν είχα δει τίποτα… συνέβαιναν πράγματα που δεν τα έβλεπε ο κόσμος. Απέδειξα πως όταν η αλήθεια λέγεται σταθερά και δυνατά σε απελευθερώνει. Στον κόσμο λείπει ο Παππάς στο φετινό All Star…λείπει να πει την αλήθεια. Ήθελα τον άνθρωπο που με πληρώνει να είναι περήφανος που είμαι εκεί. Δεν ήταν ρόλος…».

Για τη συμμετοχή του στο «The Bachelor», ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε πως είχε δεχθεί ξανά πρόταση παλαιότερα, ενώ χαρακτήρισε το εν λόγω project ήταν για εκείνον κινητήριος δύναμη.

Μάλιστα για την Αθηνά New York που ήταν η μεγάλη νικήτρια και πήρε το δακτυλίδι, αποκάλυψε: «Την Αθηνά New York την αγαπώ, δεν την ερωτεύτηκα».

Δες τη συνέντευξη:

 

READ MORE

LATEST NEWS