LIFESTYLE

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Γιόρτασε τα γενέθλια της στο Καζακστάν (Βίντεο)

Lifenews

«Λευκά γενέθλια» για τη βουλεύτρια

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες Κυριακή, 19 Μαρτίου η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο εξωτερικό.

Η Κύπρια βουλεύτρια βρίσκεται στο Καζακστάν υπό την ιδιότητα της ως Ειδικής Συντονίστριας του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, λόγω των πρόωρων βουλευτικών εκλογών, που πραγματοποιήθηκαν στις 19 Μαρτίου.

Ανήμερα των γενεθλίων της η ίδια προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Για πρώτη φορά στη ζωή μου έζησα Λευκά Γενέθλια και άκουσα τις ευχές από ανθρώπους με καλή καρδιά, χωρίς όμως να κατανοώ τη γλώσσα. Ευχαριστώ και για τις δικές σας ευχές που έφτασαν κοντά μου στα βάθη της Ασίας.

Δύσκολη μέρα να είσαι μακρυά από αγαπημένα πρόσωπα και καλούς φίλους ιδιαίτερα όταν κάθε χρόνος που περνά στην ηλικία που είμαστε αφήνει σκληρά σημάδια. Και ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Ανθρώπους με καλή καρδιά να βρίσκουμε στο διάβα μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ευχαριστώ πολύ...».

Δες τα στιγμιότυπα: 

Βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS