LIFESTYLE

Άντζελα Δημητρίου: Έτοιμη να γίνει γιαγιά η τραγουδίστρια - Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Έλενα Τσιακούπη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άντζελα Δημητρίου, καθώς η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και η ίδια θα γίνει γιαγιά.

Τα ευχάριστα ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ενώ στο φόντο, φαίνεται κι ένα πορτρέτο της ίδιας αγκαλιά με την Όλγα.

Η ανάρτησή της
"Ανυπομονώ, το κοριτσάκι μου θα γίνει μανούλα! Η ζωή μου, το φως μου, γέμισε την ψυχή μου με χαρά! Είναι για μένα τόσο σημαντική στιγμή που ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας! Παιδιά μου περιμένω με λαχτάρα το μωράκι μας", έγραψε στη λεζάντα.

Περιμένει κοριτσάκι
Η πετυχημένη τραγουδίστρια έκανε τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες επιβεβαιώνοντας πως η κόρη της περιμένει κοριτσάκι, όπως και είχε προβλέψει η ίδια, από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Η Άντζελα Δημητρίου απάντησε στις κάμερες: "Είναι κοριτσάκι και περιμένω με λαχτάρα να το πάρω στην αγκαλιά μου, να το χαϊδέψω. Θα βγει Μικαέλα – Αγγελική, θα έχει και το όνομα του αδελφού μου (Μιχάλη)" είπε η τραγουδίστρια στο "Open Weekend" για το διπλό όνομα που θα έχει η εγγονή της!

"Είναι ό, τι καλύτερο. Θα γεμίσει η ζωή μας με κλάματα, φωνές και χαράς. Είμαι έτοιμη, ο Θεός να προσέχει το παιδί μου και να είναι πάντα καλά, γιατί μια μάνα είναι πάντα μάνα", είπε η Άντζελα Δημητρίου σε πρόσφατε δηλώσεις της στο "Mega Καλημέρα".

Πηγή: thetoc.gr

READ MORE

LATEST NEWS