LIFESTYLE

Πώς είναι σήμερα οι μικρές «Σάντρα» και «Χαρά» από τη σειρά «Το σόι σου»;

Έλενα Τσιακούπη

Η «Χαρά» και η «Σάντρα» έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Για πέντε σεζόν τις απολαμβάναμε στη σειρά «Το σόι σου» και όλοι έκαναν θετικά σχόλια για τις υποκριτικές τους ικανότητες. Η «Χαρά» και η «Σάντρα» έκλεψαν τις εντυπώσεις υποδυόμενες τις τηλεοπτικές κόρες του Μελέτη Ηλία και της Βάσως Λασκαράκη.

Η σειρά ολοκληρώθηκε πριν από λίγα χρόνια έχοντας αφήσει τις ομορφότερες αναμνήσεις στις μικρές πρωταγωνίστριες.

«Ήταν μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία, τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια που πραγματικά θα τα θυμάσαι για όλη σου τη ζωή», ανέφερε η Βάσια Γκολφινοπούλου.

Από την άλλη πλευρά η Ηλιάνα Γαλάνη αποκάλυψε πώς έφτασε να πάρει τον ρόλο στη σειρά: «Όλα ξεκίνησαν από την Γρηγορία που ήταν γραμματέας στο φροντιστήριο αγγλικών και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη. Μου έδωσε ένα χαρτί με το τηλέφωνο ενός πρακτορείου και μου πρότεινε να πάω εκεί. Με ρωτήσαν από το πρακτορείο αν θα με ενδιέφερε να περάσω από οντισιόν για το ρόλο της ”Χαράς” στη σειρά».


Βάσια Γκολφινοπούλου: Η τηλεοπτική Σάντρα από το Σόι Σου


«Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να συνδυάσω τα γυρίσματα, το διάβασμα και τον πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική. Θυμάμαι ότι διαβάζαμε αρκετές φορές μαζί με την Ηλιάνα πριν μας καλέσουν για γύρισμα, αλλά και στο δρόμο. Οι συμμαθητές μου έβλεπαν τη σειρά και με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τα γυρίσματα», είπε κλείνοντας η Βάσια Γκολφινοπούλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

READ MORE

LATEST NEWS