LIFESTYLE

Έβελυν Κλεάνθους για την εμπειρία της στο GNTM: «Νιώθω τραυματισμένη»

Lifenews

Η Έβελυν Κλεάνθους διεκδίκησε τον τίτλο του φετινού GNTM, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στην 20άδα.

Το τρανς μοντέλο δεν κατάφερε να μπει στη βίλα του ριάλιτι μοντέλων και ξέσπασε σε κλάματα, όταν οι κριτές της ανακοίνωσαν την απόφασή τους, με αποτέλεσμα η παραγωγή να καλέσει ψυχολόγο και το βίντεο να γίνει viral.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Espresso, η Έβελυν μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, λέγοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που μου άρεσε από το GNTM ήταν η ψυχολογική κατάσταση που είχα πριν συνειδητοποιήσω τι πραγματικά συμβαίνει εκεί. Δεν θα ήθελα όμως να το συζητήσω περισσότερο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω να κρατήσω κάτι από την εκπομπή. Απεναντίας, νιώθω «τραυματισμένη» ως προσωπικότητα από αυτό. Αισθάνομαι ότι με τις δεξιότητες και τα ταλέντα μου θα μπορούσα να καταφέρω πολλά πράγματα, αλλά δεν μου δόθηκε η σωστή ευκαιρία. Γενικά, δε νιώθω κάτι ευχάριστο από τη συμμετοχή μου».

Αναφορικά με το ξέσπασμα που έκανε στο GNTM, το τρανς μοντέλο δήλωσε: «Αυτή η έντονη αντίδραση που είχα τότε αλλά και κάποιες άλλες που έχω στη ζωή μου γενικά προέρχονται από τα βιώματά μου και από μια ψυχαναγκαστική διαταραχή, την οποία αντιμετωπίζω εδώ και χρόνια. Λόγω αυτής της διαταραχής έχω απορρίψει μέχρι και προτάσεις από το εξωτερικό παλαιότερα. Το δουλεύω αυτό, δυναμώνω καθημερινά και συνεχίζω τη ζωή και τη δουλειά μου. Πάντως, δεν μου άρεσε που προβλήθηκε αυτή η εικόνα μου. Θεωρώ πως ήταν λάθος και ίσως να με απομάκρυνε κιόλας από το μόντελιγνκ, αφού ενώ είμαι πολύ δυναμική, στην πραγματικότητα βγήκα πολύ αδύναμη. Με τη λάθος προβολή με έκαναν να αισθανθώ αντιεπαγγελματίας, ενώ είμαι πολύ σωστή επαγγελματίας».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS