PEOPLE

Πώς να συνδυάσετε την απόλυτη τάση της σεζόν στα τζιν, σαν την Κλέλια Ανδριολάτου

Lifenews

Μπορεί στην Αθήνα ο καιρός να είναι μουντός, όμως η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει χαμογελαστή κάτω από τον φωτεινό ήλιο της Κεφαλονιάς και μας βάζει σε ανοιξιάτικη διάθεση. Φορώντας ένα πολύ απλό σύνολο: τζιν και ζιβάγκο μάς υπενθυμίζει ότι το κλειδί μιας chic εμφάνισης κρύβεται στην απλότητα. Δεν χρειάζεται να καταβάλετε πολύ προσπάθεια για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο look, αρκεί να επιλέξετε κομμάτια-κλειδιά που ταιριάζουν στον σωματότυπό σας και κολακεύουν τη σιλουέτα σας.

Έχοντας ως βάση ένα μαύρο πουλόβερ ζιβάγκο, η ηθοποιός φόρεσε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Ο λόγος για τα wide-leg παντελόνια που κατέκλυσαν τις πασαρέλες της καλοκαιρινής σεζόν και αποτελούν ίσως την πιο άνετη τάση του 2023. Τα εξαιρετικά φαρδιά ντένιμ παντελόνια είναι η απάντηση των σχεδιαστών στην επιστροφή των skinny jeans. Αποτελούν το πιο ευέλικτο τζιν της άνοιξης και έρχονται σε διάφορες παραλλαγές – ψηλόμεσα, cropped, χαμηλοκάβαλα, εμπριμέ, με cut-outs κ.ά.

Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι πως τείνουν να δίνουν μια cool νότα σε κάθε περίσταση, όπως κι αν συνδυαστούν. Τα προτιμάμε φορεμένα με sneakers και μποτάκια, ενώ θα δείξουν εξίσου στιλάτα με Mary Janes ή μπαλαρίνες. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, η Κλέλια φόρεσε chunky μποτάκια σε μαύρο χρώμα και διακριτικά σκουλαρίκια.

Δείτε φωτογραφία:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Klelia Andriolatou (@klelia_andriolatou)

ΠΗΓΗ: marieclaire

READ MORE

LATEST NEWS