HOLLYWOOD NEWS

Khloe Kardashian: Αγνώριστη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις – Τα έκανε όλα στο πρόσωπο της

Lifenews

Άλλος άνθρωπος

Η οικογένεια Kardashians είναι σίγουρα μια από τις πιο επιδραστικές στον κόσμο, που ότι και να κάνουν βρίσκουν πολλούς… μιμητές.

Στο πέρασμα των χρόνων είδαμε τεράστιες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση όλων των μελών της οικογένειας, ενώ καταφέρνουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σε κάθε κίνηση τους.

Μάλιστα όλες οι γυναίκες της οικογένειας έχουν φανατικό κοινό, ενώ σπάνια έχουν παραδεχτεί (σχεδόν ποτέ) πως έχουν προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις. Βέβαια τα παλιά στιγμιότυπα στο διαδίκτυο μαρτυρούν πως… αφέθηκαν στα χέρια πλαστικών χειρούργων.

Μία από τις αδελφές που έχει κάνει αρκετές πλαστικές και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό είναι η Khloe Kardashian, που πριν μερικά χρόνια ήταν κυριολεκτικά μια άλλη.

Η ίδια έχει αδυνατίσει πολύ, ωστόσο οι αλλαγές στο πρόσωπο της δεν είναι από την απώλεια των περιττών κιλών. Η Khloe έκανε πλαστική στη μύτη της για να δείχνει πιο λεπτή (την οποία και έχει παραδεχτεί), πλαστική ή φίλερ υαλουρανικού στο σαγόνι της για να δείχνει πιο μυτερό και πιο καλοσχηματισμένο, έχει προσθέσει υαλουρανικό στα μάγουλα, ενώ τέλος έχει κάνει φίλερ υαλουρανικού στα χείλη της.

READ MORE

LATEST NEWS