LIFESTYLE

Μάριος Ιωάννου: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο του συντρόφου του – «Πενθώ… ζήσαμε μαζί 18 χρόνια»

Lifenews

Η πιο εξομολογητική συνέντευξη του

Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στο Τάσο Ευαγγέλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Μάριος Ιωάννου.

Ο ταλαντούχος Κύπριος ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, τον θάνατο του συντρόφου του, το σύμφωνο συμβίωσης που δεν πρόλαβαν να κάνουν, την απώλεια του πατέρα του, το bullying που βίωσε και την αγάπη του στο θέατρο.

Αρχικά ο ίδιος μίλησε για την απώλεια του συντρόφου του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Διανύω τη πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Πενθώ τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου μου.. έφυγε τον Οκτώβριο. Με τον σύντροφο μου ζήσαμε μαζί 18 χρόνια.. Είμαι σε μια ευάλωτη φάση της ζωής μου. Πρέπει την απουσία να τη μεταφράσω με άλλον τρόπο. Η γεύση τούτης της απουσίας είναι διαφορετική.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά… ήταν καρμική σχέση, άρχισε να γίνεται οικογένεια μου. Έφυγε στη Σικελία… έζησε υπέροχα. Έφυγε σε ηλικία 57 ετών.

Δεν ήμασταν παντρεμένοι… δεν προλάβαμε να κάνουμε σύμφωνο συμβίωσης. Αυτό φέρνει κάποια θέματα. Με ένα σύμφωνο θα γίνονταν τα πράγματα πιο εύκολα. Ο θάνατος είναι πολύ σκληρός. Ήταν από καρδιά…Πριν τον γνωρίσω, δεν ήξερα πόσο πολύ μπορώ να αγαπήσω».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS