LIFESTYLE

Μάρκος Σεφερλής: Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 – Υπέγραψε ήδη συμβόλαιο με άλλο κανάλι (Φώτο)

Lifenews

Η ανακοίνωση του ηθοποιού

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μάρκος Σεφερλής ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον ΑΝΤ1, ενώ υπέγραψε ήδη συμβόλαιο με το επόμενο κανάλι.

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής ανακοίνωσε πως θα ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, ύστερα από πολλά χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία υπογράφει το συμβόλαιο με το νέο του κανάλι ενώ όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους οι εκπομπές του στο κανάλι του Ant1 ολοκληρώνονται τον Ιούλιο.

Ο Μάρκος Σεφερλής στο μακροσκελές κείμενό του στην λεζάντα της φωτογραφίας ευχαρίστησε τον Ant1 για την άρτια συνεργασία που είχαν ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο τηλεοπτικό του βήμα.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη μου συνεργασία με τον ANT1, με χαρά ανακοινώνω το νέο μου τηλεοπτικό βήμα μέσα από τη συχνότητα του ΣKAI, που με τιμά δείχνοντας την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του στη μακρόχρονη πορεία μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 για την άριστη και αγαστή συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα και όλους εσάς που ήσασταν κοντά μου όλα αυτά τα χρόνια βλέποντας τις εκπομπές μου, οι οποίες ολοκληρώνονται τον Ιούλιο! Ανυπομονώ για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, η οποία αναμένεται άκρως εντυπωσιακή και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!».

Δες τη φωτογραφία: 

READ MORE

LATEST NEWS