LIFESTYLE

Δημοσθένης Τζουμάνης: «Έστησε» στον τοίχο την Κυβέλη που ταξίδεψε στο Dubai μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε

Lifenews

Ο πρώην παίκτης του GNTM έσφαξε με το γάντι τη νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Δημοσθένης Τζουμάνης έσβησε στον τοίχο την Κυβέλη Χατζηευστρατίου λίγους μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 60χρονος.

Να σε θυμίσουμε πως η νικήτρια του GNTM 4 πριν μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2022, προκάλεσε θανατηφόρο δυστύχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 60χρονος μοτοσυκλετιστής, ενώ η ίδια σε έλεγχο άλκοτεστ, βγήκε θετική, με διπλάσια από το επιτρεπόμενο.

Λίγους μήνες μετά η ίδια όπως φαίνεται ταξίδεψε στο Dubai, όπου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε σχετικά στιγμιότυπα.

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης ωστόσο φαίνεται να ενοχλήθηκε με το ταξίδι της Κυβέλης, όπου την «έσφαξε» με το γάντι σε ανάρτηση του.

Συγκεκριμένα αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες της, γράφοντας στη λεζάντα: «Από ότι φαίνεται στην Ελλάδα του 2023 αν οδηγήσεις έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και σκοτώσεις έναν άνθρωπο η τιμωρία είναι διακοπές στο Ντουμπάι! Εύγε! #θλίψη”».

Δες την ανάρτηση:

 

READ MORE

LATEST NEWS