LIFESTYLE

Αννίτα Δημητρίου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγο της, Ανδρέα Κυπριανού (Βίντεο)

Lifenews

«Η δύναμη μου, το λιμάνι μου»

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Πρωτοσέλιδο» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, βρέθηκε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, η Αννίτα Δημητρίου.

Η Πρόεδρος της Βουλής βρέθηκε καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την εκλογή της ως η νέα Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγο της και την οικογένεια της με τα πιο τρυφερά λόγια.

Σε ερώτηση του γνωστού δημοσιογράφου για τον σύζυγο της και το πόσο τη στηρίζει, η Αννίτα Δημητρίου ανέφερε: «Πάντοτε είναι δίπλα μου η οικογένεια μου και ο σύζυγος μου και οι γονείς μου και τα αδέλφια μου και όλοι. Μου αρέσει που πάντοτε η οικογένεια μου είναι διακριτικά διπλά μου το εκτιμώ ιδιαίτερα, ποτέ δεν επιζητεί είτε τα φώτα της δημοσιότητας είτε οτιδήποτε άλλο, είναι διακριτικά δίπλα μου η οικογένεια μου, η δύναμη μου το λιμάνι μου.

Ξέρετε και εμείς άνθρωποι είμαστε, όταν επιστρέψουμε σπίτι μας θέλουμε να ησυχάσουμε και να ξέρουμε πως ότι και να συμβεί οι άνθρωποί μας θα είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν».

Δες το απόσπασμα στο 13:30 

READ MORE

LATEST NEWS