LIFESTYLE

Βρισηίδα Ανδριώτου: Τέλος στη φιλία της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Την έκανε unfollow

Lifenews

Μια νέα κόντρα ξεκινά

Μια νέα κόντρα φαίνεται να έχει ξεκινήσει στην ελληνική showbiz, μεταξύ δύο φίλων… μέχρι πρότινος.

Συγκεκριμένα η Βρισηίδα Ανδριώτου έβαλε τέλος στη φιλία της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά τις δηλώσεις της δεύτερης για τον Σπύρο Μαρτίκα ύστερα από την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η Βρισηίδα είχε απαντήσει στις δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο «Πρωινό Μας», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα τοποθετηθώ πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, είμαι από τις κοπέλες που δεν θα κάτσω να ξεκατινιαστώ στην τηλεόραση με τη «φίλη μου». Αυτά που λέει η Ευρυδίκη – και αλήθεια να έλεγε – που δεν λέει γιατί δεν έχει γνωρίσει τον Σπύρο, θα έπρεπε να σεβαστεί εμένα και να μην τα πει. Η Χριστίνα Κεφαλά μου μετέφερε πάρα πολλά από μέσα. Θεωρώ ότι η Ευρυδίκη έχει επηρεαστεί πάρα πολύ από την Ελευθερία.

Απλά δεν την δικαιολογεί αυτό. Το να κάτσει να τα πει στην τηλεόραση όλα αυτά, σημαίνει ότι δεν σέβεται εμένα, γιατί υποτίθεται είμαι φίλη σου. Δεν θα ξεκατινιαστώ για την Ευρυδίκη. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί της, της το έστειλα σε μήνυμα. Το καλύτερο θα ήταν για το όνομά της, να πει μια δημόσια συγγνώμη για αυτό που έκανε».

Η αλήθεια ωστόσο φαίνεται να είναι αλλού καθώς η Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισε να κάνει unfollow και από το Instagram, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ εκείνη συνεχίζει να την ακολουθεί κανονικά.

Δες τις αποδείξεις:

READ MORE

LATEST NEWS