LIFESTYLE

Έλληνας τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 28 ετών - Κατέρρευσε δύο φορές στη σκηνή (Βίντεο)

Lifenews

Σοκάρουν τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο

Σε ηλικία 28 ετών πέθανε ελληνικής καταγωγής τραγουδιστής, ο οποίος σε εμφάνιση του κατέρρευσε δύο φορές στη σκηνή.

Ο λόγος για τον Νοτιοαφρικανό ράπερ Costa Titch, ο οποίος γνώριζε τεράστια επιτυχία στη Νότιο Αφρική.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Τσομπάνογλου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του καλλιτέχνη στο Instagram.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση έγραψαν: «Ο θάνατος τραγικά χτύπησε την πόρτα μας, στερώντας μας τον αγαπημένο μας γιο, αδελφό και εγγονό», χωρίς να διευκρίνισαν τα αίτια του θανάτου του.

Η οικογένειά του ευχαρίστησε τους ανθρώπους που πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον καλλιτέχνη, όπως και όσους ήταν παρόντες στις τελευταίες του ώρες. 

Μάλιστα το γύρο του διαδικτύου κάνουν διάφορα βίντεο από την τελευταία του εμφάνιση, όπου φαίνεται ο ράπερ να πέφτει στη σκηνή δύο φορές, με τους συνεργάτες του να τρέχουν αμέσως κοντά του.

Δες το βίντεο:

Ο Costa Titch ήταν ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της amapiano, ένα είδος house μουσικής, σημειώνει το CNN. Γεννήθηκε στο Νέλσπρουιτ της Νότιας Αφρικής και είχε μια επιτυχημένη καριέρα ως χορευτής, προτού γίνει ράπερ.

Το τραγούδι του «Big Flexa» τον έκανε διάσημο στην Αφρική, αφού έγινε επιτυχία στο TikTok. Πρόσφατα ένωσε τις δυνάμεις του με τον Akon, ο οποίος μετείχε σε remix του εν λόγω τραγουδιού.

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS