LIFESTYLE

Στάθης Σχίζας: Στην Παναγία της Τήνου μετά την αποχώρηση του από το Survivor - «Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά»

Lifenews

Δες την ανάρτηση του

Εκτός Survivor All Star βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Στάθης Σχίζας ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς, μετά τα γεγονότα που έγιναν στον Άγιο Δομίνικο και όσα του αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται στην Τήνο με σκοπό να ηρεμήσει από όλο αυτό που βίωνε τους τελευταίους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα σε όλους, να σας έχει ο Θεός καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης από όλους σας, σας ευχαριστώ έναν-έναν προσωπικά. Η αποστασιοποίηση μου από την ημέρα που έχω επιστρέψει στην πατρίδα μας είναι προς σεβασμό στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Η Ελλάδα μας πενθεί οικογένειες, το θεωρώ πολύ μικρό να ασχοληθούμε με ένα απλό παιχνίδι μπροστά σε αυτά που ζούμε.

Σε λίγες μέρες θα μιλήσω για τα πάντα και για όλους. Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά. Αυτό που χάθηκε στο παιχνίδι η ψυχική μας υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Τα λέμε σύντομα».

Δες τις αναρτήσεις του:

READ MORE

LATEST NEWS