LIFESTYLE

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου»

Lifenews

«Χείμαρρος» η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η πρώην παίκτρια του Survivor έδωσε την απάντησή της στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και σχολίασε τα αρνητικά λόγια της για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα και ήταν «κόλαφος».

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει καμία σχέση πλέον με τη φίλη της και άφησε υπονοούμενα για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Μαρτίκα, τονίζοντας πως η Ευρυδίκη άλλα έλεγε για τον φαρμακοποιό πριν χωρίσει και άλλα μετά.

Είπε συγκεκριμένα: «Δεν θα τοποθετηθώ πολύ σε αυτό το κομμάτι γιατί ό,τι κι αν συμβεί δεν κάτσω να ξεκατινιαστώ με την… φίλη μου. Κι αλήθεια να έλεγε, που δεν λέει, γιατί δεν τον έχει γνωρίσει τον Σπύρο, θα έπρεπε να σεβαστεί εμένα και να μην τα πει, ή έστω να τα πει μπροστά του για να έχει κι ο Σπύρος την δυνατότητα να απαντήσει.

Επίσης θα πω ότι η Χριστίνα Κεφαλά μου μετέφερε πάρα πολλά, δεν χρειάστηκε να πει κάτι στην Ευρυδίκη για να μου μεταφέρει. Η Ευρυδίκη επηρεάστηκε ξεκάθαρα από την Ελευθερία. Αυτό δεν την δικαιολογεί.

Και να τα πίστευε αυτά που έλεγε στην τηλεόραση, δεν σέβεσαι εμένα. Είμαι φίλη σου υποτίθεται. Ήταν αρνητική για μένα και τον Σπύρο, μετά αφού χώρισε ήταν πολύ θετική. Αυτό θα πω μόνο. Ξέρει η Ευρυδίκη. Δε θα κουτσομπολέψω τα προσωπικά της.

Δεν θα ξεκατινιαστώ για την Ευρυδίκη. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί της, μετά από αυτό που έκανε, της το έστειλα σε μήνυμα. Το καλύτερο θα ήταν για το όνομά της, να πει μια δημόσια συγγνώμη για αυτό που έκανε. Δε ξέρω αν θα μιλήσουμε. Σίγουρα θα μου στείλει μηνύματα, είναι πως θα το χειριστώ εγώ».

Πηγή: in.gr

READ MORE

LATEST NEWS