LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: H αλήθεια για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα και το τρίτο πρόσωπο - Το βίντεο που άναψε «φωτιές»

Lifenews

Άρον άρον τα μάζεψε από τον Άγιο Δομίνικο ο Στάθης Σχίζας και αποχώρησε από το Survivor All Star, με τις φήμες ότι περνάει κρίση στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να φουντώνουν.

Ο περσινός νικητής του παιχνιδιού ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι όταν η Ελευθερία Ελευθερίου του άφησε υπονοούμενα σχετικά με το πόσο η αγαπημένη του τον περιμένει έξω.

«Είναι ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει ‘πρόσεχε μου την κοπέλα μου’ και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν», σχολίασε ο ίδιος και είπε «αντίο» παίρνοντας το αεροπλάνο για Ελλάδα.

Στο μεταξύ κυκλοφόρησε και ένα βίντεο, στο οποίο διακρίνεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Αράχωβα να συνομιλεί με έναν άντρα και πολλοί έσπευσαν να κάνουν λόγο για φλερτ και τρίτο πρόσωπο.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Ο Νίκος Γεωργιάδης μιλώντας στο «Open Weekend», που γνωρίζει το ζευγάρι, ανέφερε ότι η «σχέση τους δεν μπορεί να σπάσει έτσι εύκολα».
Και πρόσθεσε για το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media: «Ποια Αράχωβα; Αυτός είναι ένας γνωστός της, δεν ήταν καν φίλος της. Καμία σχέση το παιδί. Είχαν ένα πάρτι στα χιόνια, έπαιζε δυνατά η μουσική και την είχε πιάσει έτσι ο άνθρωπος για να της μιλήσει, γιατί δεν άκουγε».

Το βίντεο που άναψε «φωτιές»

 

Πηγή: in.gr

READ MORE

LATEST NEWS