LIFESTYLE

Μαίρη Συνατσάκη: Ο θηλασμός της κόρης της και οι νέες ισορροπίες στη σχέση με τον Ίαν Στρατή

Lifenews

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της περνά η Μαίρη Συνατσάκη. H influencer και παρουσιάστρια κρατά στην αγκαλιά της την δύο μηνών κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ιάν Στρατή και λάμπει.

Η ίδια βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας σειράς «στα 4» και μίλησε στις κάμερες για τη νέα καθημερινότητά της.

«Με τον Ίαν έχουμε βγει άλλη μία φορά, στην πρεμιέρα της δικής του ταινίας και τώρα μετά από τρεις μήνες είναι η δεύτερη φορά. Κάνει baby sitting η αδελφή μου, αν συμβεί το ο,τιδήποτε, εκσφενδονίζομαι, ταΐζω και συνεχίζω. Θηλάζω αποκλειστικά και είμαστε συνέχεια μαζί», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι, μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού, εξομολογήθηκε: «Νομίζω σίγουρα πως ναι. Για εμάς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κάθε μέρα είναι κάτι εντελώς ακόμα καινούργιο και διαφορετικό. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Την είχα εγώ αυτή την ανησυχία με την αλλαγή στο ζευγάρι, οπότε κάναμε κουβέντες και πριν. Προετοιμάζεσαι κάπως… Δεν πήγαμε ξαφνικά σαν να μην ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί μεταξύ μας οπότε το δουλέψαμε από πριν».

«Όταν μάθαμε ότι είναι βιολογικά κορίτσι…»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Μαίρη Συνατσάκη την Πέμπτη (9/11) μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία με την κόρη της.
Δημοσίευσε ένα όμορφο στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον πατέρα της στον ρόλο του φωτογράφου. Σε αυτή τη φωτογραφία την είδαμε να κρατάει την κόρη της στην αγκαλιά της και να είναι πολύ συγκινημένη. Μάλιστα, βλέπουμε ότι το μωρό έχει μεγαλώσει πολύ.

Έγραψε στη λεζάντα: «Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται τις θηλυκότητες περισσότερο από ποτέ. Σε ισχυρές θέσεις. Σε κυβερνήσεις. Σε όλα τα επαγγέλματα. Ισότιμα. Απαλλαγμένες από ενοχές. Χωρίς φόβο. Σίγουρες. Μπροστάρισσες. Ενωμένες. Μαζί… Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας. • την φωτογραφία έβγαλε ο μπαμπάς μου».

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Πηγή: in.gr

READ MORE

LATEST NEWS