LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς: Η αθόρυβη σχέση, ο ερχομός της κόρης τους και ο πολιτικός γάμος

Έλενα Τσιακούπη

Ήταν η τελευταία ημέρα του Αυγούστου το 2020, όταν η Ιωάννα Μαλέσκου καλησπέρισε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στην πρεμιέρα της, έκανε είσοδο στο πλατό της εκπομπής της, με το τραγούδι… Love is in the air!

Το τραγούδι μπορεί να επιλέχτηκε τυχαία, όμως αποδείχτηκε σημαδιακό, καθώς σε αυτό το νέο της ξεκίνημα στην Αθήνα, η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε το άλλο της μισό. Ερχόμενη από την Κρήτη στην πρωτεύουσα, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να φανταστεί όσα της επιφύλασσε η ζωή για τα προσωπικά της.

Το καλοκαίρι του 2021, κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στον γοητευτικό άντρα που «έκλεψε» την καρδιά της παρουσιάστριας. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δανία, που πια αποτελεί το άλλο της μισό!

Μπορεί το ζευγάρι να είναι ελάχιστο χρόνο μαζί, ωστόσο από την πρώτη στιγμή και οι δυο τους κατάλαβαν ότι θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί και να δημιουργήσουν οικογένεια.

Η επιθυμία τους δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα και τον περασμένο Ιανουάριο, η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό.

Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.


«Είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων που μέσα μου μεγαλώνει ένα μικρό θαύμα. Έχω βρει τον άνθρωπό µου. Αυτό είναι το παν. Θέλαμε πολύ να κάνουμε οικογένεια και ήρθε. Κι όταν ήρθε, επέλεξα να αφοσιωθώ εκεί, για να πάνε όλα καλά. Τα επαγγελματικά μπορούν να περιμένουν. Η ζωή όχι. Εύχομαι υγεία, γαλήνη και φως, σε όλο τον κόσμο» εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου στην Secret.

Λίγο αφότου έκλεισε τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η όμορφη παρουσιάστρια ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι περιμένει κοριτσάκι!

«Είναι το λεγόμενο “baby pink” και οι ουρανοί «βρέχουν» αγάπη! Μικρό μου πλασματάκι, θα είμαστε για πάντα η «ομπρέλα» σου! Με αγάπη, η μανούλα σου. It’ s a girl», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Όλα δείχνουν πως ο θυελλώδης αυτός έρωτας θα οδηγηθεί στα σκαλιά του… Δημαρχείου, καθώς η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο. Λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, το ζευγάρι θα επισημοποιήσει τη σχέση του, με την αναγγελία του γάμου του να έχει ήδη δημοσιευτεί σε εφημερίδα.


Ποιος είναι όμως ο Κωνσταντίνος Δανιάς που έκλεψε την καρδιά της Ιωάννας Μαλέσκου

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Χημείας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι, επίσης, απόφοιτος μεταπτυχιακού τμήματος Εφαρμοσμένης Κλινικής και Αθλητικής Διατροφολογίας – Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων. Η φιλοζωία, του άλλαξε τη ζωή και επέμεινε στο να την κάνει επάγγελμα… Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κτήμα στην Παλλήνη όπου αναλαμβάνει την εκπαίδευση σκύλων.


Λατρεύει τα θαλάσσια σπορ καθώς και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αυτό είναι κάτι που εύκολα κάποιος μπορεί να αντιληφθεί με μια και μόνο ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Πηγή: zappit.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS