LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος: 'Έξαλλος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην Καινούργιου και ξέσπασε - Τι συνέβη;

Lifenews

Δες το απόσπασμα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται εδώ και μέρες στο νοσοκομείο μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε.

Το πρωί της Παρασκευής, 10 Μαρτίου παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Kατερίνα στην οποία τον βλέπαμε καθημερινά μέχρι πριν τη νοσηλεία του.

Ο παρουσιαστής ήταν έξαλλος για το αδιανόητο κείμενο του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου ο οποίος ανέφερε ότι η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη ήταν τιμωρία από το Θεό για το τριήμερο του Καρναβαλιού

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε έντονα εκνευρισμένος: «Αυτός ο θεομπαίχτης, ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια. Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πόνο της Ελλάδας, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες; Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή…. Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου. Πραγματικά το είδα εχθές το βράδυ και ειλικρινά δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ. Είναι βασανιστές». Λίγο πριν αποχαιρετήσει τους συνεργάτες του αποκάλυψε ότι τη Δευτέρα επιστρέφει στην εκπομπή. 

Δες εδώ το βίντεο

READ MORE

LATEST NEWS