LIFESTYLE

Χρύσω Λέφου: Αποκάλυψε πρώτη φορά τη δύσκολη περίοδο με την κόρη της – «Είχαμε επισκεφτεί ειδικό»

Lifenews

Δες όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη της

Στην μεσημβρινή εκπομπή του Omega, «Έλα να δεις» βρέθηκε καλεσμένη η Χρύσω Λέφου σε μια συγκινητική συνέντευξη.

Η αγαπημένη μαγείρισσα μεταξύ άλλων μίλησε για την εκπομπή που παρουσιάζει στο ΡΙΚ, την οικογένεια της, την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, ενώ η ομάδα της εκπομπής της επιφύλασσε μερικές εκπλήξεις.

Στον αέρα της εκπομπής βγήκε τηλεφωνικά η μεγάλη της κόρη, Θέα η οποία μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη μητέρα της αλλά και για τη συνεργασία τους, καθώς η ίδια ετοιμάζει όλο το υλικό για τα social media της και όχι μόνο.

Η ίδια ανέφερε: «Για εμένα η mommy είναι ένα μεγάλο σχολείο. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ξέρει να αγαπά. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βρούμε τη χρυσή τομή για το πότε είμαστε συνεργάτες και πότε είμαστε μαμά και κόρη. Ο χαρακτήρας της είναι αγνός, αγαπά και βλέπει όλες τις συνεργασίες που κάνουμε με αυτό τον τρόπο.. Αυτό που μαθαίνω καθημερινά από τη μαμά μου είναι ότι πρέπει να μοιράζουμε αγάπη και να προσφέρουμε όσα περισσότερα γίνεται, τούτο κάνει και η ίδια. Αυτό που μαθαίνω καθημερινά από τη μάμα είναι πως πρέπει να αγαπάμε στο μέγιστο».

Ακολούθως τον λόγο πήρε η Χρύσω Λέφου όπου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως για μερικά χρόνια η σχέση τους ήταν δύσκολη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Να σου κάτι Έλενα μου, μέχρι τα 21 της Θέας, είχαμε περάσει δύσκολα ως μάνα και κόρη. Είχαμε επισκεφτεί ειδικό για να μπορούμε να συνεννοούμαστε. Είχαμε περάσει δύσκολα, νομίζω ήταν η φάση της εφηβείας, ήμασταν σε μια συνεχόμενη κόντρα. Περάσαμε δύσκολα. Την θεωρώ πλέον κόρη μου, φίλη μου. Την αγαπώ πάρα πολύ και την ευχαριστώ που επέλεξε εμένα για μαμά της».

Δες το απόσπασμα στο 14ο λεπτό: 

READ MORE

LATEST NEWS