LIFESTYLE

Η Ελευθερία έδωσε στεγνά τον Μάριο στο συμβούλιο: «Με χρησιμοποίησε. Μου είπε να εκθέσω τον Στάθη» (Βίντεο)

LifenewsTeam

Απίστευτη εξέλιξη

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν και πάλι η πρωταγωνίστρια του χθεσινού επεισοδίου κάνοντας αδιανόητες αποκαλύψεις όσο αφορά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Όπως ισχυρίστηκε ο Μάριος ήταν αυτός που την πίεσε να του πει για το ψέμα που του είχε πει για τη σύντροφο του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι ξεκάθαρα πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου που μου έχω επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές. Ερχόμενη στο παιχνίδι δεν ήρθα για κανέναν κακοπροαίρετα και ο άνθρωπος ο οποίος με έχει πληγώσει πιο πολύ από όλους, στάθηκα μπροστά και τον προστάτευσα να μην βγει τότε υποψήφιος και μιλάω ξεκάθαρα για τον Μάριο. Έχω κάνει κάτι κακοπροαίερετο αλλά τουλάχιστον έχω πιο πολύ ανδρισμό από κάποιους εδώ μέσα. Αν είναι να παραδεχτώ ένα λάθος μου, το κάνω. Όπως ότι πήγα εγώ η ίδια στον Στάθη και είπα ένα μικρό ψεματάκι. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω και δεν ανέφερα ποτέ στον Στάθη αυτό, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα...

Είμαι πάρα πολύ πικραμένη από κάποιες συμπεριφορές. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι χρεώθηκα την αποχώρηση του Στάθη, την οποία δεν θεωρώ ότι έχω μέρος ευθύνης. Ο Μάριος που είπε να τον εκθέσω. Αν δεν το έκανα τα πράγματα δεν θα ερχόντουσαν έτσι. Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που βγήκα να υποστήριξω τον εαυτό μου. Έχω μερίδιο ευθύνης. Σε ανθρώπινο επίπεδο ο Μάριος δεν με στήριξε».

Δες στο πιο κάτω βίντεο την αντίδραση του Μάριου:

READ MORE

LATEST NEWS